Érd melyik részén érdemes ingatlant vásárolni 2gyermekes családdal?
Figyelt kérdés
Érden szeretnénk családi házat venni,mivel nem ismerjük a várost ezért érdeklődöm.Fontos,hogy biztonságos legyen,óvoda,bőlcsöde a közelben.Remélem sok a pozitív vélemény Érdről..2015. ápr. 12. 20:18
1/8 anonim válasza:
Egyszer oda akartam költözni,elmentem,megnéztem,el is ment a kedvem.Vannak ott brazilok rendesen,nincs egy normális központ,nem lehet ott csinálni semmit.Annak jó max. aki csak aludni jár oda,mégis friss levegőn van,nem Pesten.Jó véleményt még nem hallottam róla.
2/8 anonim válasza:
Drága az üres telek , a víz , csatorna építményadó miatt . Zsúfolt már nagyon . Egy előnye a friss levegő tiszta levegő .
3/8 anonim válasza:
Úgy hallottam, rossz arrafelé a közlekedés.
4/8 anonim válasza:
Mostanság néztünk arra körbe, Parkváros egész szép helynek tűnt, de pl. elmentünk megnézni egy hirdetett házat másik városrészbe, és a környéken olyan putri volt, ahol még autóval is félelmetes volt az egész.
Szintén gyerekkel keresünk, fontos az iskola - én vásárlás előtt biztosan el fogok menni megnézni a helyi/körzetes iskolát.
5/8 anonim válasza:
Egyik ismerősünk nemrég költözött oda, még kijárni is rossz oda, baromi messze van mindentől, autóhoz vannak kötve, folyton dugó van a városközpontban, totál kátyúsak az utak náluk. Hiába jó a házuk és olcsó is volt viszonylag, de a hely szerintem gáz és egy vagyont költenek benzinre. Szóval szerintem csak akkor érdemes, ha ott dolgoztok.
6/8 anonim válasza:
Szia, mi februárban költöztünk le Pestről , elég volt belőle.Nekünk egy kislányunk van, 1 éves. Parkváros tényleg jo hely, mi a Tusculanum részen lakunk, ez is jo hely.suli , ovi , bolt, patika,uszoda 10 perc kényelmes babakocsis séta.központ, vonat, busz kb 30 perc séta. Nem vészes.nekem nem volt fontos, hogy élet legyen...sőt én NYUGIT akartam, meg is kaptam:) szerintem ami kell az van.vonat 30 percenként megy Pestre kb 30 perc az ut a kökibe. Busz is megy, de azt nem ismerem. Helyi buszok is vannak, de sajnos azok szerintem ritkán járnak, nálunk óránként. Van tesco, penny, SPAR,CBA,Aldi,lidli...kínai,Meki,dechatlon,kik,konditerem, uszodák,stb.... Lehet nagyokat sétálni, gyönyörű sokszor a kilátás.állitolag a Duna-part is szép :) ami nekem nem tetszik az az, hogy rosszak a járdák, ha vannak:( sok helyen nincs lebetonozva az úttest sem :( nekünk nincs kocsi és nem is hiányzik:) viszont lesznek tyúkok, veteményes, homokozó, hinta a kertben. Ha erre vágysz akkor én ajánlom Érden .... Ha bulit, nyüzsit akkor Pestet :)
7/8 anonim válasza:
Ismerősöm a XXII. kerületben lakik, ami a legközelebbi bp-i kerület Érdhez. Ő szokta mondani, hogy a cigányok rendszeresen átjárnak Érdről és nem kellemes fajta cigányok. Képzeld el akkor, mi lehet Érden...
8/8 MolotovPunk válasza:
Volt barátnőm Érden lakott.1-2éve sokat jártam le oda.Ők még viszonylag nyugodt,jó környéken laktak.Volt gyógyszer gyártól nem messze.Ettől függetlenül Érd elég nagy,vannak érdekes lerobbant helyek,ahol éjszaka megy a bűnözés lopás rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!