Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Érd melyik részén érdemes...

Érd melyik részén érdemes ingatlant vásárolni 2gyermekes családdal?

Figyelt kérdés
Érden szeretnénk családi házat venni,mivel nem ismerjük a várost ezért érdeklődöm.Fontos,hogy biztonságos legyen,óvoda,bőlcsöde a közelben.Remélem sok a pozitív vélemény Érdről..

2015. ápr. 12. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyszer oda akartam költözni,elmentem,megnéztem,el is ment a kedvem.Vannak ott brazilok rendesen,nincs egy normális központ,nem lehet ott csinálni semmit.Annak jó max. aki csak aludni jár oda,mégis friss levegőn van,nem Pesten.Jó véleményt még nem hallottam róla.
2015. ápr. 12. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Drága az üres telek , a víz , csatorna építményadó miatt . Zsúfolt már nagyon . Egy előnye a friss levegő tiszta levegő .
2015. ápr. 12. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam, rossz arrafelé a közlekedés.
2015. ápr. 12. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Mostanság néztünk arra körbe, Parkváros egész szép helynek tűnt, de pl. elmentünk megnézni egy hirdetett házat másik városrészbe, és a környéken olyan putri volt, ahol még autóval is félelmetes volt az egész.

Szintén gyerekkel keresünk, fontos az iskola - én vásárlás előtt biztosan el fogok menni megnézni a helyi/körzetes iskolát.

2015. ápr. 13. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősünk nemrég költözött oda, még kijárni is rossz oda, baromi messze van mindentől, autóhoz vannak kötve, folyton dugó van a városközpontban, totál kátyúsak az utak náluk. Hiába jó a házuk és olcsó is volt viszonylag, de a hely szerintem gáz és egy vagyont költenek benzinre. Szóval szerintem csak akkor érdemes, ha ott dolgoztok.
2015. ápr. 13. 15:08
 6/8 anonim válasza:
73%
Szia, mi februárban költöztünk le Pestről , elég volt belőle.Nekünk egy kislányunk van, 1 éves. Parkváros tényleg jo hely, mi a Tusculanum részen lakunk, ez is jo hely.suli , ovi , bolt, patika,uszoda 10 perc kényelmes babakocsis séta.központ, vonat, busz kb 30 perc séta. Nem vészes.nekem nem volt fontos, hogy élet legyen...sőt én NYUGIT akartam, meg is kaptam:) szerintem ami kell az van.vonat 30 percenként megy Pestre kb 30 perc az ut a kökibe. Busz is megy, de azt nem ismerem. Helyi buszok is vannak, de sajnos azok szerintem ritkán járnak, nálunk óránként. Van tesco, penny, SPAR,CBA,Aldi,lidli...kínai,Meki,dechatlon,kik,konditerem, uszodák,stb.... Lehet nagyokat sétálni, gyönyörű sokszor a kilátás.állitolag a Duna-part is szép :) ami nekem nem tetszik az az, hogy rosszak a járdák, ha vannak:( sok helyen nincs lebetonozva az úttest sem :( nekünk nincs kocsi és nem is hiányzik:) viszont lesznek tyúkok, veteményes, homokozó, hinta a kertben. Ha erre vágysz akkor én ajánlom Érden .... Ha bulit, nyüzsit akkor Pestet :)
2015. ápr. 14. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Ismerősöm a XXII. kerületben lakik, ami a legközelebbi bp-i kerület Érdhez. Ő szokta mondani, hogy a cigányok rendszeresen átjárnak Érdről és nem kellemes fajta cigányok. Képzeld el akkor, mi lehet Érden...
2015. ápr. 20. 11:44
 8/8 MolotovPunk ***** válasza:
64%
Volt barátnőm Érden lakott.1-2éve sokat jártam le oda.Ők még viszonylag nyugodt,jó környéken laktak.Volt gyógyszer gyártól nem messze.Ettől függetlenül Érd elég nagy,vannak érdekes lerobbant helyek,ahol éjszaka megy a bűnözés lopás rendesen...
2015. júl. 14. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!