Eladtunk egy házat, utólag reklamál a vevő. Mit tegyek?
Én is azt tudom mondani, mint a többiek, ha nincs a szerződésben az, hogy üresen adjátok át az épületet, akkor onnantól kezdve, nem tud semmit se tenni.
Mond meg neki, hogy miután aláírta a szerződét, onnantól neked semmi közöd a házhoz.
Ha bírósággal fenyeget, akkor nyugodtan mond meg neki, hogy mehet is megtenni a feljelentést. Mivel nem lesz belőle semmi.
".Vásárlás elött Átnéztek Mindent.statikust hívtak,energetikai tanusítványt adtunk stb. "
Mi is a probléma?
Nagyon szépen közönöm mindenkinek a válaszokat! Egyhangúan azt nyilatkozta mindenki hogy nekünk már nem kell tenni itt semmit,oldja meg az új tulaj a dolgokat.
Akkor igy is teszek,ha akar akkor menyen nyugodtan ügyvédhez,vagy csináljon bármit,nincs mitől tatsak.
Köszönöm!
Ott kezdődik, hogy nem tudja bizonyítani, hogy ti hagytátok ott. Te azt mondod, hogy sose láttad, és itt megáll a történet. Azt is mondhatod, hogy a tied, és ő könyörgött, hogy hagyd ott, most meg... :D
Az hogy sok a fűtés relatív. Szerintem Ő nem fizet sokat :)
Mi az a sok, és mi a kevés? Nem kell 23°C, legyen 13°C-ban és a töredékét fogja fizetni :)
Nézd az biztos, hogy ha nincs ilyen leírva, akkor nem tud mit tenni.
Azonban azért leírom azt, ami velünk is van jelenleg. Vettünk egy házat, a tulaj kérte, hogy hadd hagyja ott a cuccait (voltak a műhelyben, 3 roncs autó a kertben, plusz a kertben még mindenféle vasak, sittek stb.) Mi mondtuk oké, de eddig a napig vigye el. Sajnos nem írtunk le semmit, most ott tartunk, hogy az autóit elvitte, a műhelyet kiürítette, de a kertben még mindig ott vannak a vasak, amit mi kerülgetünk és ronda. Azért én is dühös vagyok rá, mert nálunk tárolja, ki tudja meddig, most vagy nézem vagy a saját költségemen konténert hozatok és elszállíttatom. Állítólag kell neki az új kerítéséhez, de akkor miért nálunk tárolja??? Romát nem engednék be a kertbe, hogy válogasson az biztos.
Szóval tenni nem tud semmit a te vevőd, de azért az bosszantó, hogy az előző tulaj otthagyja a dolgait más szállíttassa el a saját költségén, ha kezdeni akar valamit a saját területével. Az nyilván szarrágás, hogy sok a fűtés költség, azzal végképp nem érdemes foglalkoznotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!