Hogyan tudok utana jarni a kinezett haz telefonszamanak, ha tudom a cimet, de nem tudom a lakok nevet? Az ingatlanos nem valaszol azert kell.
"Szia.
Mar ne is haragudj, de te meg hogy lehetsz ilyen bunko. Angliabol mennenk haza. Es ha a szomszedhoz be tudok kopogni, akkor mar a celszemelyhez is. De osszvissz egy hetunk lesz es mas dolgunk is lesz nem csak ez. Ezert jo lenne egy konkret talalkozot lebeszelni. Nem a szomszed falubol nem vagyok kepes atmenni. Irtan is elotte,hogy messzirol mennenk. De kossz a bunkozast... megedesitette a napomat.
Tovabbi morgos szep napot!"
Figyelj, drága! Azt írtad, hogy vissza-vissza mászkálni nincs időtök. Azért egyszer elmenni emberi időben, amikor jó eséllyel otthon találod őket, ha mégsem, megszerezni egy szomszédjuktól a telszámot gondolom nem lenne olyan nagyon megerőltető, nem?
"es sok idonk sincs vissza vissza maszkalni, hogy vajon mikor talaljuk oket otthon."
Amúgy meg vedd már elő a kreatív énedet, írd be a google-be hogy tudakozó, eljutsz a tudakozo.telekom.hu oldalra, ott beírod a települést, az utcát, meg névnek, hogy horváth, vagy németh, vagy nagy, vagy tóth, vagy kiss, vagy varga, vagy szabó, vagy bognár, vagy kovács, csak kidob valakit az utcában nem?!?
Ááááá, a tehetetlenségtől hidegrázásom van! (Mondjuk bunkózod könnyebb, mint gondolkozni, az igaz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!