Rossz döntés panelból egy nagyon pici házba költözni?
Figyelt kérdés
Budán, jó helyen, könnyen, elég jó áron eladható panelből rossz döntés egy nagyon kicsi, mindössze 40 nm-es házikóba költözni, jó környéken, nagy telekkel? Építkezni soha az életben nem lesz pénzünk, max. bővítgetni... Tehát ebben élnénk gyerekkel. Viszont életem álma teljesülne, kert, kutya, macska, boldogság. Valaki meglépné, vagy csak én vagyok ilyen romantikus? vagy másképp kifejezve hülye:)2015. febr. 17. 15:12
11/12 anonim válasza:
5- még ekkora állatot mint te
12/12 anonim válasza:
Miért kell fikázni azt, akinek gyereke van?! Annál inkább költözzön csak kertes házba, én is ott nőttem fel, aztán laktam lakásban is, nem tudtam megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!