Létezhet ekkora áremelkedés?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron vettünk egy házat . Akkor azon a városrészen a hasonló kaliberű házakat 20-25 millió között hirdették. Most ugyanezeket a házakat 34-40 millió között hirdetik. Ha nem tudták eladni 20-25 millióért, gondolják, hogy most 10-15 millióval drágábban lesz, aki megveszi? Vagy mi okból emelték az irányárakat?2015. jan. 27. 14:10
2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Amikor mi kerestünk házat, már akkor is fenn voltak ezek a hirdetések, meg is néztünk jó néhányat közülük, de akkor még 20-25 millió körül voltak hirdetve. Ja és nem banki hiteles házak egyik sem.
2015. jan. 27. 14:32
3/8 anonim válasza:
Ennyi teljességgel irreális. Én is beleakadtam olyanba, ami nyáron még kevesebbe került, most meg többe, de max. 1-2 millió, nem több. És azok is nagyjából 20-25 millió körüli érték, mert nagyjából azokat néztem.
4/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami jelentősebb felújítást végeztek rajta időközben? Bár ezt akkor is nagyon sokallom.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert ugyanaz a szöveg és a képek is. Ja, és a paneleket is 2-3 millióval többért hirdetik, mint tavaly. De egyes városrészekben jóval kevesebb az eladó ingatlan, ez is furcsa nekem.
2015. jan. 27. 14:51
6/8 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy egy hülye elkezdte, a többi meg megy utána. Csak aztán nem hiszem, hogy eladják. :) Nem kérdezel rá egynél? Kíváncsiságból, hogy mit mond.
7/8 A kérdező kommentje:
Ingatlanirodák árulják. Végül is annak örülök, hogy mi ennyiért megkaptuk:)) Az egyik 35 milliós pont itt van mellettünk, kb. ugyanekkora, egy időben épültek.
2015. jan. 27. 15:12
8/8 anonim válasza:
bevett dolog, hogy ha nem viszik el a házat akkor nem lecsökkentik hanem rádobnak még az árra elég sokat és sikeresen eladják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!