Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A Pongrác úti lakótelep...

A Pongrác úti lakótelep milyen környéknek számít?

Figyelt kérdés
Többek között Kőbányán keresünk lakást - munkahely közelsége miatt - és felvetődött a Pongrácz utcai lakótelep. Itt feltűnően alacsonyak az árak, esetleg a rossz közbiztonság miatt? A Hős utca nincs nagyon távol, tudom, hogy az elég vad vidék.

2015. jan. 20. 18:35
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Én két éve lakom itt. Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Tiszta és rendezett a környék.Egyre több a kisgyerekes család és egyre kevesebb a "rossz arc". ( Ezalatt a két év alatt is szemmel láthatóan fejlődött a telep)
2019. ápr. 23. 09:13
 12/16 anonim válasza:

Én pár hónapja költöztem ide, de imádom :)

Előtte többször eljöttem erre körbenézni, kikérdeztem embereket, ismerősöket.

Szerintem nagyon le van értékelve ez a telep ahhoz képest, hogy mennyi jó tulajdonsággal bír. Nekem kisvárosi hangulatom van itt, pedig könnyen elérhető minden. Az egész telep zöld, nincs átmenő forgalom, teljesen izolált, csendes (kivéve a Pongrác út és a vasúti töltés melletti rész). Ehhez képest nagyon jó a tömegközlekedés, busszal 5 perc a Stadionok metrómegálló és az 1-es villamos. A telepről pedig a 37-es villamos a Blahára megy. Ingyenes a parkolás, sok parkoló van, innen kocsival is minden hamar elérhető.

Lakókat tekintve szerintem nem vészes, egyre több fiatal költözik ide, kihasználva azt, hogy még itt olcsóbban lehet lakást venni jó elhelyezkedéssel.

Laktam már pár helyen Budapesten, például Budán a Bem rakparton is. A Battyán tér ott is tele volt csövesekkel, meg rossz arcokkal, pedig hát az nagy elit környék, szóval erről ennyit.

A hős utca "közelsége" pedig lassan előny lesz a korábbi hátrányból, mert jelenleg már majdnem teljesen kiürítették a két tömböt és bontás után egy sportlétesítmény lesz a helyén.

Szóval bátran ajánlom mindenkinek, én szeretek itt lakni :)

2020. aug. 23. 19:12
 13/16 anonim válasza:
Aki még csak ismerkedne a Pongrác úti lakóteleppel, nézze meg a Wikipédia Pongráctelep szócikkét + a pongractelep.hu-t :)
2020. aug. 24. 17:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Már teljesen jó környén, a Hős utcán ma-holnap felszámolják, a közbiztonság rendben. A Pongrác út/telep az évtizedes előítéletek miatt szitokszónak számít, sajnos kell még egy kis idő amíg javul a megítélése. Errefele lakom, teljesen rendben van.
2020. dec. 30. 18:41
 15/16 anonim válasza:
Követem a bejegyzést, 2024. hasonlóan pozitív a benyomás?
okt. 5. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Végülis barátnőm egyedül költözött oda. Kb. 3 évet lakott ott, és nagyon szerette, még maradt volna, de máshogy alakult az élete.
okt. 7. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!