A Pongrác úti lakótelep milyen környéknek számít?
Érdemesebb inkább Óhegyet választani pl. ha a X. kerületben kerestek lakást. A Hős utca valóban merőleges a Pongrácra, és Kőbánya-alsó vasútállomás is közel van.
Nem hallottam sajnos sok jót a környékről. Ingatlanos ismerős lebeszélt arról, hogy ott nézelődjek lakás után.
De várd meg a többiek véleményét is:)
Nekem is hasznosak a válaszok! Esetleg ha bárki nézi még. Most akarunk odakoltozni barátnőmmel (én is lány vagyok) egy kis időre. Három percre van a lakás a busztól. De azért ejszaka nem mennétek szivesen haza mondjuk egy buliból? Mármint éjszaka veszélyes lenne arra mászkálni?
Most a Blahan lakom, itt nem félek.
Kedves nyolcas, a Havanna lakótelepen, a Kálvária téren és a Keleti pályaudvar mellett is hazamászkáltam éjszaka, egyedül is, pedig kis termetű nő vagyok.
Cseréld át a magassarkút, mielőtt hazaindulsz (ne kopogjon), ha akarsz egy kis önbizalmad akkor legyen nálad spay, sokkoló vagy valami szar (de ez kb tényleg csak az önbizalom növelésére jó, semmi másra...), és a legfontosabb, hogy NE RETTEGJ. Én nem bűnöző hajlamú nőként is látom néhány lányon, hogy úgy megy az utcán, mint egy riadt kismadár, és közben imádkozik magában, hogy "add, hogy hazaérjek, add, hogy hazaérjek, add, hogy hazaérjek..." Na ez az, amit nem szabad, mert baromira látszik kívülről. És nyilván egy kipakoltatós ember előbb megy oda egy ilyen védtelen emberhez, mint hozzám, aki azt mantráztam, mikor egyszer valaki követett, hogy nem érdekel, mi lesz, legalább a fogát kiverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!