Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A Pongrác úti lakótelep...

A Pongrác úti lakótelep milyen környéknek számít?

Figyelt kérdés
Többek között Kőbányán keresünk lakást - munkahely közelsége miatt - és felvetődött a Pongrácz utcai lakótelep. Itt feltűnően alacsonyak az árak, esetleg a rossz közbiztonság miatt? A Hős utca nincs nagyon távol, tudom, hogy az elég vad vidék.

2015. jan. 20. 18:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Pongrác telep, haha. Olyan arcok vannak besz@rsz. Ott lakott Deák Bill Gyula, képzelheted. Nézd meg a Kopaszkutyát, mindent megtudsz.
2015. jan. 20. 18:43
 2/16 anonim ***** válasza:
39%

Érdemesebb inkább Óhegyet választani pl. ha a X. kerületben kerestek lakást. A Hős utca valóban merőleges a Pongrácra, és Kőbánya-alsó vasútállomás is közel van.

Nem hallottam sajnos sok jót a környékről. Ingatlanos ismerős lebeszélt arról, hogy ott nézelődjek lakás után.

De várd meg a többiek véleményét is:)

2015. jan. 20. 18:45
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon-nagyon gáz... Ahogy előttem is írták, vagy az Óhegy részén nézelődj, lakótelepit vagy téglát, nem vészesek ott sem az árak, vagy az Újhegyi lakótelepen.
2015. jan. 20. 19:44
 4/16 anonim válasza:
100%
Én itt lakom a Pongrácon. Eddig a legjobb, legemberibb, legkedvesebb környék, ahol valaha éltem. Nem tudom, mért kell látszatra ítélkezni.
2016. aug. 16. 15:53
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos tényleg merész döntés odaköltözni. Óhegyről én is jobbakat hallottam.
2016. aug. 18. 19:52
 6/16 anonim válasza:
100%
Üdv. Szintén a Pongrácz telepen lakom, egyáltalán nem para. Laktam már bent Király utca mellett és ott merészebb arcok mászkáltak :D Tudom régi kérdés de megválaszolom, hátha másnak aktuális és idetéved. 5 év alatt soha senki nem kötött belém v szólt be, nincs ordibálás éjszaka. Igazi felüdülés a belvárosi lakás után ahol ezek mindennaposak voltak.
2016. okt. 19. 03:09
 7/16 Senkimégisvalaki válasza:
Lassan 2 éve lakom itt, egyet értek az előttem szólóval. Csendes környék, a rossz arcok kopnak kifelé. A lakótelep önkormányzati lakásokból állt, mára majdnem az összes magánkézben van. Aki nem fizeti a közüzemi számlákat, azt bizony kilakoltatják, úgyhogy ennyi idő alatt lemorzsolódott ez a réteg. Azért tán hajnalban nem mennék ki nagyon én se, mert ettől függetlenül X. kerület, de a házak rendezettek, a kertek előtte szépek, tiszták, a lakóközösség is normális. Békásmegyerről jöttem ide és bár ott is vannak arcok és tisztul a dolog, itt szívebben lakom. :)
2017. júl. 2. 04:33
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is hasznosak a válaszok! Esetleg ha bárki nézi még. Most akarunk odakoltozni barátnőmmel (én is lány vagyok) egy kis időre. Három percre van a lakás a busztól. De azért ejszaka nem mennétek szivesen haza mondjuk egy buliból? Mármint éjszaka veszélyes lenne arra mászkálni?

Most a Blahan lakom, itt nem félek.

2018. jan. 13. 00:39
 9/16 anonim válasza:
8#-as, éjszaka nem veszélyesebb a Blahánál a Pongráctelep. Részletesebb leírást a lakótelepről a Wikipédián találsz a Pongráctelep címszó alatt.
2018. febr. 4. 22:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves nyolcas, a Havanna lakótelepen, a Kálvária téren és a Keleti pályaudvar mellett is hazamászkáltam éjszaka, egyedül is, pedig kis termetű nő vagyok.

Cseréld át a magassarkút, mielőtt hazaindulsz (ne kopogjon), ha akarsz egy kis önbizalmad akkor legyen nálad spay, sokkoló vagy valami szar (de ez kb tényleg csak az önbizalom növelésére jó, semmi másra...), és a legfontosabb, hogy NE RETTEGJ. Én nem bűnöző hajlamú nőként is látom néhány lányon, hogy úgy megy az utcán, mint egy riadt kismadár, és közben imádkozik magában, hogy "add, hogy hazaérjek, add, hogy hazaérjek, add, hogy hazaérjek..." Na ez az, amit nem szabad, mert baromira látszik kívülről. És nyilván egy kipakoltatós ember előbb megy oda egy ilyen védtelen emberhez, mint hozzám, aki azt mantráztam, mikor egyszer valaki követett, hogy nem érdekel, mi lesz, legalább a fogát kiverem.

2018. jún. 10. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!