Van köztetek olyan, aki ingatlanos nélkül adott már el saját lakást? Mennyi idő alatt sikerült?
Ha van, szívesen vennék jó tanácsokat.
Fent van már népszerű ingatlanhonlapokon előnyös képekkel, frappáns, célratörő szöveggel, kb. hetente 1 valaki jön megnézni, 2-3 hónapja áruljuk komolyabban, úgy értve, azóta állandóan frissítem is a hirdetéseket.
Fizetős kiemeléssel is szerepel valahol.
Én kb.két hónapja árulom a lakást.Először csak ing. közvetítő érdeklődött, majd aki részletekben fizetne, albérletbe kérné.
Két illető nézte meg, a 2.lett a vevő,ez volt 2 hete, holnap írjuk a szerződést:)
Mondjuk ahol én élek, szégyenletesen alacsonyak az ingatlanárak,és ez felújítandó állapotban volt...
Úgyhogy még ennek is örülök, mert vannak évek óta eladatlan lakások, házak.Annyira nincs pénz,és munkahely a közelben.
Amúgy tiszta ráfizetés egy panel fenntartása,akkor is fizetni kell,ha nem lakik benne senki.Inkább eladtuk...mert nyeli a pénzt.
Moldova György szerint "mindennek megvan a vevője csak ki kell várni".
Önmagam intéztem az ingatlan eladást mivel egy ingatlaniroda ügyintézője be akart csapni.Telefonon más tájékoztatást adott mint amikor eljött szerződést kötni és az eljövetele napján kitessékeltem a lakásból.
Az embereknek nincsen pénze ami sajnos nyomott árakat jelent azoknak akik eladni szeretnék az ingatlanukat.A sok érdeklődő nem a lakást akarja megvenni hanem más célból keres fel téged::::vagy ő is árulja az ingatlanát és a tiédet összehasonlításként nézi meg, akik majd szeretnének lakást venni de nem tudják milyen árban milyen lelakottat kapnának, az ingatlanirodák pofátlan munkatársai így próbálnak meg a közeledbe férkőzni,azok a befektetők akik potom áron akarnak értékhez jutni, stb..Valójában ha 5-10 emberből 1 ember aki ténylegesen ingatlant akarna venni.Nagyon sok esetben nem a meghirdetett ingatlant veszik meg akik ezt keresik,hanem a kiszemelt környéken a kerítésre pakolt "eladó" tábla alatt lévő ingatlanokat. Ha hetente jön 1 érdeklődő és az csak a lakásra kíváncsi az jó.Ne legyél türelmetlen,hiszen nagy értékről van szó és aki fizeti annak még nagyobb!
"Köszönöm szépen, ezek tök igazak!
Az árat kell cseppet levinnünk, de csak szép lassan.:)"
Ezzel az a legnagyobb baj, hogy akik lakást akarnak venni azok folyton nézik a hirdetéseket, és pontosan látják, hogy csökkented az árát. És úgy lesznek vele, hogy majd viszi ez még lejjebb is, már hónapok óta nem tud megszabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!