Miért nem akarja az ingatlanos hogy megvegyük a házat?
1 hete felhívtam az ingatlanost, hogy kéne a tulajdoni lap, erre hogy holnap adja...felhivom másnap hogy akkor mizu? Erre hogy még az eladó nem hozta be neki, majd hiv, erre nem hívott egész nap,de írt egy sms-t hogy ma 8 kor reggel nála lesz, de hiv amint megvan. Most délben hivtam hogy mi van már, de nem vette fel. Ez most tök komoly, hogy én könyörgök, hogy megvehessem a házat? Akkor minek hirdetik, ha nem akarják eladni. 1 hét nem sok idő persze, de miért hiteget egész héten.
Más is soká kapta a meg a tulajdoni lapot?
Én nem így vettem ingatlant, de a helyedben magam mennék a földhivatalba. Nemcsak azért, mert én is fölkapnám a vizet ezen a totojázáson, hanem mert így nem tudnak pl. az eladók hamisított tulajdoni lappal átverni.
Ingatlan nagy érték, iszonyú óvatosnak kell lenni!
Tudom, a tulajdoni lap nincs ingyen, de inkább kifizetek 6000 Ft-ot (asszem annyiba kerül), minthogy egy csalónak adjam a pénzem, aki nem is a valódi tulajdonos!
Jaaaaajjjj!!!
Kisebbségiek?
Én nem üzletelnék velük!
Ha pedig ennyit késik a tulajdoni lap, akkor meg eleve biztos lennék benne, hogy valami zűr van az ingatlannal, és hanyatt-homlok menekülnék onnan!
Ez már jobban hangzik, de azért vigyázni kell.
Pl. bent laknak-e még a kisebbségiek?
Ha igen, akkor lehet a te neveden a lakás, de hogy bent lakni sose fogsz, az biztos.
Ha nem, akkor is előfordulhat, hogy visszajönnek, rájönnek, hogy neked nincsenek olyan őrző-védő embereid, mint a behajtónak és szó szerint kiüldöznek a saját házadból, hogy visszatelepedjenek. Te meg évtizedekig járhatsz bíróságra, mire kirakják őket onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!