Vidéki házat Budapesti ingatlaniroda segítségével is el tudok adni?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy vidéki,Pesttől mesze lévő házat is elvállalnak vagy azt inkább csak egy vidéki ingatlanos fogja vállalni?2014. okt. 15. 08:43
1/3 anonim válasza:
Meg kell őket kérdezni, de szerintem ha nagyon messze van és ott a környékben nincs irodájuk, ingatlanközvetítőjük, akkor nem igazán fogják, mert nehéz és költséges megszervezni a lejárást, hogy bemutassa az ingatlant.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam,hogy ezért lehet nehézkes. Csak ugye nekem is rossz mert én is ritkán járok arra és így nincs időm ott ingatlanost keresni :/
2014. okt. 15. 11:11
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyszer nem úszod meg, hogy lemenj oda. Ilyenkor úgy gondolnám azt kell csinálni, hogy megbízol egy ottani ingatlanost (megbízhatót!) és ő viszi oda a vevőjelölteket, mindent ő intéz. Muszáj kulcsot adni neki és felhatalmazni, hogy bemutathatja az ingatlant. Értékeket, amennyiben vannak ott, el kell hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!