Ingatlaniroda - drágább, magánszemély - olcsóbb. Hogy lehet alkudni?
Találtam egy eladó lakást egy ingatlanos oldalon. Ugyanez a hirdetés fönt van az OLX-en is, az ingatlanos által hirdetve, de fönt van egy magánszemély által is hirdetve (gondolom a tulaj) kb. 500.000-el olcsóbban. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Nyilván minél olcsóbb, annál jobb, mert egy felújításra szoruló lakásról van szó.
1989 körül épült, 3 emeleti, tégla. Ránézésre semmit nem csináltak vele az elmúlt 25 évben, nyílászárókat cserélni kell, wc, fürdő, konyha teljes felújítás. Hirdetik 9.3-ért, az alacsonyabbik ár pedig 8.9.
Mennyire lehet ilyenből alkudni? (első lakásvásárlás, így nem vagyok túl magabiztos :)
De beszéltem az ingatlanossal tegnap, és hétvégén megyek megnézni :/
Ciki lemondani, és felhívni a tulajt?
Persze, bemutatkoztam :/
De ez hülyeség, ha a tulaj is hirdeti, akkor miért ne választhatnám inkább őt? Nem írtam alá semmit az ingatlanosnál.
Most látom, hogy aki olcsóbban hirdeti, ő is ingatlaniroda.
Ezek szerint a tulaj ennél is jobb áron adná el?
Megvan életem első lakása :D
Sikerült elcsípnem a tulajt, vele egyeztettem személyesen.
A hirdetésekben mindenhol 9.3-9.5 között hirdették, a tulaj 8.5-öt mondott, abból sikerült 8.4-et csinálni.
Olyan boldog vagyok srácok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!