Szerintetek érdemes most panelt venni? Ki tudom adni könnyedén? És ha igen, merre?
Érdemes, főleg olyat, amelyet már felújítottak panelprogram keretében. Ennek kisebb a rezsije.
Érdemes jó közlekedésű, de nem zajos helyen venni. Én adtam ki nem felújított panelt is metróhoz közeli helyen és 10 év alatt 99%-ban ki volt adva.
A kis másfeles panelok is jók, mert különnyíló szobái vannak, és két egyedülálló is ki tudja venni, a rezsi pedig oszlik közöttük.
Vannak nagyon jó elosztású 1+ 2 feles panelok is, gyakorlatilag 3 külön szoba plusz nagy konyha. Ezt is könnyen ki lehet adni.
Havannát, Kőbánya-Alsót érdemes kerülni.
József Attila lakótelepet szeretik, csak ne az Üllői mellett vegyél, mert nagyon hangos.
Kelenföld is népszerű, de ott még kevés a felújított lakás. A közlekedése viszont jó.
Olyat sem érdemes, ahol sok az önkormányzati lakás...
Albérlő szempontjából a felújított (panelprogramos) panel azért jó, mert télen sem kell nagyon fűteni, így kisebb a rezsi, ő tujda magának szabályozni, mennyit fogyaszt.
Ha nem felújítottat veszel, a sok rezsi miatt kevesebbért tudod kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!