Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek érdemes most...

Szerintetek érdemes most panelt venni? Ki tudom adni könnyedén? És ha igen, merre?

Figyelt kérdés
Örülnék ha írnának albérletet keresők is, hogy számotokra mi a fontos szempont? Az elhelyezkedést illetően és a lakást illetően is.
2014. okt. 6. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, én keresek albérletet Komáromban!
2014. okt. 6. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen célra a legjobb a 35nm-es, 1,5 szobás panel. (Kicsi, könnyű fenntartani, de mégis van két lakóhelyiség, ezért a garzonoknál sokkal keresettebb.) Kb. 50+ rezsiért kiadhatod, ha jó környéken, jó házban és elfogadható / jó állapotban van. A 4., a 15. és a 13. kerületben egy csomó ilyen lakás van, másfelé nem vagyok ismerős... És igen, most még lehet jó áron találni, bár az utóbbi 1-2 évben is sokat ment fel az áruk, de folyamatosan drágábbak.
2014. okt. 6. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Érdemes, főleg olyat, amelyet már felújítottak panelprogram keretében. Ennek kisebb a rezsije.

Érdemes jó közlekedésű, de nem zajos helyen venni. Én adtam ki nem felújított panelt is metróhoz közeli helyen és 10 év alatt 99%-ban ki volt adva.

A kis másfeles panelok is jók, mert különnyíló szobái vannak, és két egyedülálló is ki tudja venni, a rezsi pedig oszlik közöttük.

Vannak nagyon jó elosztású 1+ 2 feles panelok is, gyakorlatilag 3 külön szoba plusz nagy konyha. Ezt is könnyen ki lehet adni.

Havannát, Kőbánya-Alsót érdemes kerülni.

József Attila lakótelepet szeretik, csak ne az Üllői mellett vegyél, mert nagyon hangos.

Kelenföld is népszerű, de ott még kevés a felújított lakás. A közlekedése viszont jó.

Olyat sem érdemes, ahol sok az önkormányzati lakás...

Albérlő szempontjából a felújított (panelprogramos) panel azért jó, mert télen sem kell nagyon fűteni, így kisebb a rezsi, ő tujda magának szabályozni, mennyit fogyaszt.

Ha nem felújítottat veszel, a sok rezsi miatt kevesebbért tudod kiadni.

2014. nov. 2. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!