Semmelweis egyetem környékén (8-9. kerület) hol érdemes lakást venni? 6 évig fogok legalább ott lakni, nagyon jól meg kell gondolnom!
Jövőre a sote-n fogok tanulni, 22 éves vagyok és 4 év munka alatt tudtam összeszedni 5 millió ft-ot, illetve szüleim kis mértékben tudnának támogatni...
A Tűzoltó utcában lesz a legtöbb órám, ide szeretnék eljutni 20-25 perc alatt legfeljebb a lakásomból!
Hol érdemes lakást venni?
8-9 millió ft-ot szánnék rá maximum, fontos lenne, hogy két szobás legyen, hogy esetleg ki tudjam adni valakinek és abból a pénzből fizethessem a megélhetésemet!
Nagyon fontos, hogy jó környéken legyen! Ne legyen este veszélyes mászkálni lent és metrózni!
Tudtok ajánlani valamit?
Igen, fokra jelentkezem majd! :)
Gondolom sokat jartal mar mindegyik kornyeken, a 3-as metro vonalan a korutnak van nagyon rossz resze? Vagy eppenseggel nagyon jo?
Szerinted melyik megallo kornyeken nezzek lakast?
Tudnal ezugyben segiteni nekem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!