Ti Magyarország melyik nagyvárosában vennétek házat ha lenne 10 millió forintotok?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 18:46
21/27 anonim válasza:
15! Ha már a 11-es hsz-emet sikerült elolvasnod, akkor talán a 12-es is menni fog, ott javítom ki éppen magamat.
22/27 anonim válasza:
Örülök neki,hogy ennyire lepontozta valaki a válaszokat.Komolyan nem hiszem el!Valaki magyarázza már el nekem,hogy ezekben a válaszokban mi a lepontozni való akik megadtak egy város nevet???!!!
23/27 anonim válasza:
Nem nézem a százalékokat, így nem tudtam, hogy te írtad azt is. Ebben az esetben igazad van.
24/27 anonim válasza:
25/27 anonim válasza:
De 24., ezek 60m2-esek és 2 szobások! Abban hol fér el egy család? Két felnőttre meg 1 gyerekre is igen szűkös, nemhogy 2-re.
26/27 anonim válasza:
jah, ráadásul a 2. linkben találhato ház, ami 100nm, az egy heves megyei faluban találhato.
27/27 plajer tibor válasza:
Tekintve, hogy már sok mindent mondtak így nekem már csak GYŐR maradt. ITT HIRDETIK A LEGTÖBB ÁLLÁST , szinte minden szakmában. Ahol kell a munkaerő ott lakni is akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!