Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti Magyarország melyik nagyvár...

Ti Magyarország melyik nagyvárosában vennétek házat ha lenne 10 millió forintotok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 18:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
35%
Azért 10 millióból már igencsak lehet kapni jó lakást Budapesten is, nemhogy mondjuk Miskolcon. Lent vannak a lakásárak.
2014. jún. 27. 18:56
 12/27 anonim ***** válasza:
84%
Bocs, házat azt inkább falun vennék, mert ott vannak a legolcsóbbak, az tényleg nem jó, ha mondjuk Budapesten veszel ennyiért házat, ami 100 éves, mert utána költhetsz rá még 10 milliót.
2014. jún. 27. 18:58
 13/27 anonim ***** válasza:
33%

házat lassan már falun sem kapsz ennyiért.. egy kisebb lakást Pesten 40 nm-eset már igen (nekem az van, ennyit is ér)

én ha azt eladom, akkor majd Szegeden szeretnék lakást venni, egyszerü az indok, anyum Hodmezön lakik, igy közel lenne (hogy felügyelje a lakást), diákváros igy ki lehetne adni könnyen. a másik variácio Sopron..de ott csak akkor vennék lakást, ha visszaköltöznénk Magyarországra és mondjuk Ausztriában szeretnénk munkát vállalni.

2014. jún. 27. 18:59
 14/27 anonim válasza:
86%
Buda a nagy álmom *-* Imádom csak nagyon drágák ott a házak :| Indok:mert egyszerűen gyönyörű(számomra) :D de én Pesten lakom itt is jó mondjuk de én jobban szeretem a Budai oldalt dd itt Pesten a legolcsóbb kertes ház amit láttam 13millió volt de lakást már kapsz ennyiért :)
2014. jún. 27. 19:08
 15/27 anonim ***** válasza:
82%
Linkelj már egy "igen jó" házat 10 milkáért Pesten kérlek, 11-es! Epekedve várom! Megyek meg is veszem, ha mutatsz egyet. De egy családnak elég nagy legyen!
2014. jún. 27. 19:11
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajna 10 millióért nem kapnék olyat, amilyet szeretnék, de Sopronban lenne az biztos.
2014. jún. 27. 19:11
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Sopronban a lakás árak olyanok, mint Pesten... :S

én láttam egy nagyon cuki házat 11millioért Vác mellett :) (na de az meg nem nagyváros)

2014. jún. 27. 19:13
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

Kedves 15! Bár nem ugyanaz vagyok, akinek a kérésed címezted, de mindegy.

Úgy gondolom, vannak oldalak, ahol lehet keresni eladó dolgokat. Én megtettem helyetted! Pesten családi ház max 10 millió Ft. Ezek a keresési feltételek.

[link]

Szerintem vannak egész jó házak. Az, meg hogy kinek mi a jó, teljesen egyedi dolog. Nyilván, nem lehet találni olyan házat, aminek minden egyes sarka tetszik. Saját ízlésre kell formálni.

Én egyébként Orosházán vennék házat. Itt élek már több, mint 20 éve. Imádom.

2014. jún. 27. 19:31
 19/27 anonim ***** válasza:
61%

Ez neked a "jó"?

[link]

2014. jún. 27. 19:40
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Székesfehérvár. Elhelyezkedése miatt - Balaton, Bp, M7, M1, Velencei tó... Munka van. Multik vannak. Szép, folyamatosan fejlődik.
2014. jún. 27. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!