Komolyan vannak Magyarországon olyan családok, emberek, akiknél az efféle ingatlanok "jó/felújított" kategóriába tartoznak?
Pár példát linkelnék, hogy mikkel találkozom itt az oldalon, amiket jó fogásnak tartanak bizonyos emberek, és úgy gondolják, hogy ezek nem felújításra szoruló, erősen lelakott épületek:
Tényleg vannak emberek, akik még ennél is rosszabb körülmények között élnek?? Akiknek ez jó színvonalnak számít? Segítsetek megérteni, hogy hogy nem látják, hogy beleölik a pénzüket egy düledező romhalmazba....:(
Épp ezt jelenti a felújítás... É ha veszek házat, akkor is kicserélem a fürdőszobát ha csak 1éves... A csöveket meg nem vezettetem a falba, mert tudom milyen jó móka egy rejtett csőtörés. A burkolást is szeretem a saját ízlésemre kialakítani. Valószínűleg nem találnék bármekkora kínálatból sem olyat amit megtartanék.
Vagy te kedves kérdező olyanba szeretsz beleköltözni amit más használt előtted? A bútorokat is el szoktad kérni? :)
(Ésigen... a retyót is le szoktam cserélni. Na meg újra festés a minimum)
Nem, 11-es ez magától értetődő! De ezek a bizonyos egyének NEM cserélik ezeket a dolgokat és NEM érzik úgy, hogy használhatatlan minőségűek, holott az én szememben az, és szerintem minden normális, átlagos színvonalon élő ember szemében.
Éppen ez a furcsa nekem...
Biztos az én és nem a kérdező szövegértésével van a gond, de én az elsőn kívül mindenütt azt olvastam, hogy "felújítandó"!
Az első meg lakható ebben az állapotban, van akinek jó így is. Igen, vannak akik ennél rosszabb állapotú házakban laknak!
14: igaz, lehet még pottynatós is van a kertben, ha szerencséje van az embernek :)))
15: Hát ez durva. Azért 19 milkáért már város melletti faluban szép kis házat lehet kapni, elfogadható állapotban bőven...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!