Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Komolyan vannak Magyarországon...

Komolyan vannak Magyarországon olyan családok, emberek, akiknél az efféle ingatlanok "jó/felújított" kategóriába tartoznak?

Figyelt kérdés

Pár példát linkelnék, hogy mikkel találkozom itt az oldalon, amiket jó fogásnak tartanak bizonyos emberek, és úgy gondolják, hogy ezek nem felújításra szoruló, erősen lelakott épületek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Tényleg vannak emberek, akik még ennél is rosszabb körülmények között élnek?? Akiknek ez jó színvonalnak számít? Segítsetek megérteni, hogy hogy nem látják, hogy beleölik a pénzüket egy düledező romhalmazba....:(

2014. jún. 24. 13:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%

Épp ezt jelenti a felújítás... É ha veszek házat, akkor is kicserélem a fürdőszobát ha csak 1éves... A csöveket meg nem vezettetem a falba, mert tudom milyen jó móka egy rejtett csőtörés. A burkolást is szeretem a saját ízlésemre kialakítani. Valószínűleg nem találnék bármekkora kínálatból sem olyat amit megtartanék.

Vagy te kedves kérdező olyanba szeretsz beleköltözni amit más használt előtted? A bútorokat is el szoktad kérni? :)

(Ésigen... a retyót is le szoktam cserélni. Na meg újra festés a minimum)

2014. jún. 24. 17:34
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem, 11-es ez magától értetődő! De ezek a bizonyos egyének NEM cserélik ezeket a dolgokat és NEM érzik úgy, hogy használhatatlan minőségűek, holott az én szememben az, és szerintem minden normális, átlagos színvonalon élő ember szemében.

Éppen ez a furcsa nekem...

2014. jún. 24. 17:36
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Biztos az én és nem a kérdező szövegértésével van a gond, de én az elsőn kívül mindenütt azt olvastam, hogy "felújítandó"!

Az első meg lakható ebben az állapotban, van akinek jó így is. Igen, vannak akik ennél rosszabb állapotú házakban laknak!

2014. jún. 24. 21:20
 14/30 gomzoli ***** válasza:
Mé, a szalkszentmártonival mi a baj? Kicsit ki kő söpörnyi, oszt jó. Még kád is van benne, meg lavór.
2014. jún. 25. 08:27
 15/30 anonim ***** válasza:
Tavaly kerestünk eladó házat, mindenáron rá akart beszélni az ingatlanos, de! Látszólag szépen felújított (bár alacsony) ház, amikor meghúztam egy kicsit a gipszkartont, hatalmas repedések voltak alatta. Kívül ez alig látszott. Konyha nem volt, fürdőszoba legalább harminc éves, a kádat és a bojlert azonnal ki lehetett volna dobni. Két szoba, a redőny leszakadva... Melléképületek félig összedőlve. A telek nem volt 300 m2-nél nagyobb. És 19 milliót kértek érte! Nem vettük meg, sőt azóta is árulják (Budapesten van). Sokkal jobbat kaptunk ezért az árért, igaz, már a városon kívül.
2014. jún. 25. 11:24
 16/30 A kérdező kommentje:

14: igaz, lehet még pottynatós is van a kertben, ha szerencséje van az embernek :)))

15: Hát ez durva. Azért 19 milkáért már város melletti faluban szép kis házat lehet kapni, elfogadható állapotban bőven...

2014. jún. 25. 12:33
 17/30 anonim ***** válasza:
15. vagyok: két testvér örökölte, minél többet akartak kapni érte. De mert helyi születésűként jól tudtam, hogy a hegyalja vizes, nem tudtak átverni. A másik kint van a Dunakanyarban, nem sokkal kisebb, de csak 10 éves és kifogástalan állapotú, ezt vettük meg.
2014. jún. 25. 12:40
 18/30 anonim ***** válasza:
Ez se semmi! Osztatlan közös, kicsi, felújításra szorul és ennyit kérnek érte. [link]
2014. jún. 25. 12:43
 19/30 anonim ***** válasza:
2014. jún. 25. 12:45
 20/30 A kérdező kommentje:
Hát ahogy látom Budapesten nem szaroznak :) Ehhez képest a fent linkeltek 5 millióért kész álomfogások, ha az ember fel akarja újítani.
2014. jún. 25. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!