Komolyan vannak Magyarországon olyan családok, emberek, akiknél az efféle ingatlanok "jó/felújított" kategóriába tartoznak?
Pár példát linkelnék, hogy mikkel találkozom itt az oldalon, amiket jó fogásnak tartanak bizonyos emberek, és úgy gondolják, hogy ezek nem felújításra szoruló, erősen lelakott épületek:
Tényleg vannak emberek, akik még ennél is rosszabb körülmények között élnek?? Akiknek ez jó színvonalnak számít? Segítsetek megérteni, hogy hogy nem látják, hogy beleölik a pénzüket egy düledező romhalmazba....:(
Nem az eladó ízlésével van itt a gond. Hanem így könnyebben el lehet adni a lakást, mert sokan nem felújítandót keresnek, így a szűrők beállításánál kiesnének ezek, így kevesebb emberhez jut el.
Látnád autós hirdetéseknél mikre mondják hogy kitűnő állapotú...
Nem az eladókra értem, az ő motivációjukat megértem. Nyilván mindenki jobb színben szeretné feltüntetni az adott ingatlant, mint amilyen.
A családokra, párokra gondolok, akik ezeket meg akarják venni. Minden egyes link innét való, egy-egy kérdésből. A legtöbbnél a házakat jó állapotúnak, felújítást nem igénylőnek titulálták... ez az, amit nem értek. Vakok ezek az emberek? Nem látják, hogy a felújítás itt legalább a duplája az ingatlan árának, de inkább triplája, különben 1-2 éven belül rájuk dől?
Az igényszintek nagyon eltérőek. Tudok olyan emberről, aki az összes szomszés telket megvette, és a házakat lebontotta, vagy ólnak használja, ő meg egy több, mint 100 éves épületben lekik, amelyet az elmúlt 40 évben ki sem festett...
Az igények nagyon eltérőek. Ami az egyik oldalról romhalmaz, másnak akár jó is lehet
8.: én tudok olvasni, de te úgylátszik nem. A házak iránt érdeklődő személyek szemében ezek nem felújításra szorulóak, hiába írja a link.
Az első linket nézzétek már meg jobban, kívülről újra kell burkolni és valószínűleg külső-belső szigetelés is szükséges, az összes padlót, taposót és csempét cserélni kell, a fürdőben rohad a fuga (sarok), a csöveket a falakba kell vezetni mert valami észkombájn nem építette be őket, az állítólagos 2 éves nyílászárók elavult kinézetűek, 2-3 éven belül problémásak lesznek, ha már most így néznek ki. A konyha, fürdő élből mehet a szemétbe. Azt a mocskos tárolólyukat, ami a konyha mellett tátong, nem is tudom mire vélni. Még az ajtók is ferdén állnak, könyörgöm...
El sem hiszem, hogy ilyen kontármunkákat egyáltalán élhetőnek, lakhatásra megfelelőnek minősítenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!