Magyarországon élők! Érdemes most hazaköltözni? Meg
lehet élni?
Figyelt kérdés
Mondhatni gyerekként kimentem külföldre, külföldön is érettségiztem le. Viszont én szerettem kis hazánkban élni, bár nem volt nehéz, a szüleim tartottak el. Ők is külföldön élnek, meg a rokonság java. Gondoltam rá, hogy haza kéne költözni. Van egy házam. Kocsit sem kell venni, az is van. Összegyűjtöttem 5 milliót forintban. Már itt sem a régi, ezérz gondoltam a visszaköltözésre. Milyenek a körülmények, munkalehetőségek, lehet-e a pénzzel valamihez kezdeni?
A híreket egyébként olvasod, hogy mennyien menekülnek mindenfelé el az országból?
2013. nov. 11. 21:30
5/16 anonim válasza:
szar,vissza se gyere....
2013. nov. 11. 21:32
6/16 anonim válasza:
Ha programozó vagy mérnök vagy, akkor érdemes visszajönni, mert a felső középosztályba fog tartozni. Egyéb esetben merész választás.
2013. nov. 11. 21:34
7/16 anonim válasza:
Áh. Ha elég pénzed van, megélni megélsz, de ebbe a társadalmi hangulatba akkor is belebetegedsz. :(
2013. nov. 11. 23:03
8/16 kovpet válasza:
"Gondoltam rá, hogy haza kéne költözni."
Orvos mikor látott? Ember, eszedbe ne jusson!
Nem a megélhetéssel van baj. Ha értesz valamihez, akkor megélsz. Szarul vagy jól, de valahogy. A közhangulattal és az iránnyal van a gond. Meg a feszültségekkel. Pár év és robban az ország. :(
De ne legyen igazam.
2013. nov. 11. 23:16
9/16 anonim válasza:
8: Pontosan erről van szó. Nekem meg volt mindenem, anyagilag. Normális, jól fizető állás, bejelentve, saját pici lakás. Ami miatt külföldre költöztem, az pont az, amit te írtál. A közhangulat, a frusztráltság. Akkor sem lettem volna boldogabb, ha nagyobb a lakásom, keresek még mondjuk 100 ezerrel többet, mert körülöttem az emberek ugyanazok lettek volna...
2013. nov. 11. 23:43
10/16 anonim válasza:
Tudom, hogy most le fogtok pontozni... :-DDD de sehol nincs kolbászból a kerítés. Neki megvannak az alapjai egy normális élethez, és a boldogság nem országfüggő. Aki ügyes és talpra esett az bárhol megállja a helyét. Nekem is több ismerősöm, sőt fél családom él a világ különböző pontjain, de sehol nem egyszerű.. alapjába véve sajnálattal olvasom a kommenteket, mert ez is mutatja az emberek elkeseredését... ha hazahúz a szíved gyere.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!