Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Magyarországon élők! Érdemes...

Magyarországon élők! Érdemes most hazaköltözni? Meg lehet élni?

Figyelt kérdés

Mondhatni gyerekként kimentem külföldre, külföldön is érettségiztem le. Viszont én szerettem kis hazánkban élni, bár nem volt nehéz, a szüleim tartottak el. Ők is külföldön élnek, meg a rokonság java. Gondoltam rá, hogy haza kéne költözni. Van egy házam. Kocsit sem kell venni, az is van. Összegyűjtöttem 5 milliót forintban. Már itt sem a régi, ezérz gondoltam a visszaköltözésre. Milyenek a körülmények, munkalehetőségek, lehet-e a pénzzel valamihez kezdeni?

20/f

2013. nov. 11. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Annyi előnyöd mindenesetre lenne, hogy nem nulláról (urambocsá' mínusz egyről) kellene indulnod. De remélem, azt tudod, hogy itthon már nem lesz nyugdíj, mire eléred a korhatárt.
2013. nov. 17. 16:12
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Ha 20 éves vagy, akkor még félig gyerek :) Én csak örülök ha hazajönnek az emberek, én is hazatértem és lám, nyelvtudással +1 közepesen szar diplomával remekül boldogulok. Életszemlélet kérdése, nem hat meg hogy mások milyenek, úgyhogy az sem zavar, hogy sok a félbolond, politika, korrupció, közlekedési morál nem érdekel. Jó példát igyekszem mutatni a környezetemnek, családomnak és hiszem ha egyre többen így teszünk egyre szebb lesz az életünk.
2013. nov. 28. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem egyáltalán nem érdemes, itthon nagyon kevés lehetőség van és szakma nélkül pedig csak olyan állást fogsz kapni, amivel annyit lehet keresni, hogy épp befizeted a számláidat meg kaját veszel... és ennyi. Van több ismerősöm is, akiknek van 1 vagy több szakmájuk és már 1-2 éve keresnek munkát, de nem igazán találnak semmit, így egy páran tervezik is a külföldre menetelt. Egyébként meg a közbiztonság és a légkör se túl jó itt mostanság... szóval én inkább nem ajánlom.
2013. nov. 28. 20:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 29. 09:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Kérdeztek páran a munkámról. A kereskedelemmel is foglalkoztam, mint vállalkozó, illetve utóbb kénytelen voltam átállni áruszállításra. Most megint gondolkozok, hogy mihez kezdjek, mert kell a pénz. Végzetségem érettségi :D
2013. nov. 29. 09:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha ilyen munkatapasztalatod van akkor nem túl fényes a helyzet itthon, gondolom nettó 150 nél nem keresnél többet (és még lehet h nagyon is sokat mondtam) de még a 150 is éppen hogy elég lenne. Szóval ha kint jól boldogulsz, maradj...
2013. nov. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!