Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyiket éri meg jobban...

Melyiket éri meg jobban fundamenta vagy otp lakástakarék?

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel a lakáskasszák működését az 1996. évi CXIII. törvény szabályozza, így jelentős különbségek nincsenek. Ügyfélként megtapasztalva azonban jelentősre nőhetnek az apróbb különbségek is. Ez pedig ahány embert kérdezel, annyiféle lesz. Én például előbb vágatnám le a karom, mint hogy valaha is még egyszer kapcsolatba kerüljek az otp akármelyik szolgáltatásával is. De vannak, akik meg rájuk esküsznek és a Fundamentáról alakítottak ki rossz véleményt. Nekem személy szerint a Fundamenta azért tetszik jobban (azért is), mert átláthatóbb és érthetőbb konstrukciókkal dolgozik, ügyintézés szempontjából is korrektebb és nem utolsó szempont, hogy kényelmesebb is, mert saját személyi bankárom van, aki a kezdetektől intézi az ügyeimet nem kell sorszámot húznom, sorba állnom egy pultnál, ahol negyven ember tátja a száját mögöttem és nem kell mindig egy újabb Gizikének a hatos, vagy épp az ötös pultnál magyaráznom, hogy mit akarok és mi a pénzügyi előéletem. Azért ez egy bizalmi dolog na. Elküldtem a Fundamentások közül is párat, mire olyan talált meg, akinek bizalmat szavaztam és nem bántam meg.
2014. máj. 22. 10:18
 2/2 anonim válasza:
Az előző válaszolónak majdnem igaza van,de én annyival kiegészíteném,hogy mindkét kezemet és lábamat levágatnám,csak "az otp-től ments meg minket uram"...
2014. jún. 19. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!