Pilisvörösváron, a Táncsics Mihály utcában érdemes házat vennem? (többi lejjebb)
Budapesten lakom a párommal de ki szeretnénk költözni a kertvárosi részbe egy nyugodt, csendes, tiszta levegőjű környezetbe.
Pilisvörösvárra akarunk költözni, lehetőleg valahol a település belső részébe, mert arra felé lakik egy rokonom.
Nekem a Táncsics Mihály utcát ajánlották az ismerősök, mert közel van minden (busz, vonat, boltok, üzletek) és a házak is új építésűek vagy legalábbis jó állapotban vannak.
Tényleg érdemes ott házat vennem?
Milyenek az emberek / szomszédok?
Valóban nyugodt, csendes környék, nincsen sok autó?
Nem szeretnék rossz döntést hozni, remélem valaki tud segíteni! :)
Én Vörösváron lakom, de nem szeretem. Nagyon kicsik a telkek, pocsék a közlekedés (busszal horror bejárni, vonat meg ki tudja mikor lesz kész) és a közösség sem jó szerintem.
De legalább kevés a cigány :)
A Táncsics utca nem rossz hely, viszont mivel elég közel van az egyik tóhoz, csak száraz pincéjű házat vegyetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!