Pilisvörösváron, a Táncsics Mihály utcában érdemes házat vennem? (többi lejjebb)
Budapesten lakom a párommal de ki szeretnénk költözni a kertvárosi részbe egy nyugodt, csendes, tiszta levegőjű környezetbe.
Pilisvörösvárra akarunk költözni, lehetőleg valahol a település belső részébe, mert arra felé lakik egy rokonom.
Nekem a Táncsics Mihály utcát ajánlották az ismerősök, mert közel van minden (busz, vonat, boltok, üzletek) és a házak is új építésűek vagy legalábbis jó állapotban vannak.
Tényleg érdemes ott házat vennem?
Milyenek az emberek / szomszédok?
Valóban nyugodt, csendes környék, nincsen sok autó?
Nem szeretnék rossz döntést hozni, remélem valaki tud segíteni! :)
Én Vörösváron lakom, bár nem a szóban forgó utcában. De szerintem alapból jó itt lakni, jók az iskolák (főleg a német miatt, de a közgazdaságtan is erős), jó a zeneiskola, alapvetően kedvesek az emberek.
Van mindenféle bolt - bár a nyitva tartás azért nem egyenlő a budapestiekkel, sem a választék, de hát ez szerintem minden kisebb városban így van.
A közlekedés egész jó. Jelenleg ugye vonat az nincsen - ezt gondolom, tudod -, de sok busz jár, vonatpótlók is. Ha bulizós vagy, akkor lehet, nem leszel ezzel elégedett, mert éjszakai járatok nincsenek.
Közel van Budapest nagyon - viszont számítani kell arra, hogy a 10-es úton elég nagy torlódások szoktak lenni, az ürömi lámpáig a csúcsidőben (reggel és délután). Egyébként viszont Óbuda kb. negyed óra autóval, ha nincs ilyen probléma, a busz menetideje pedig Árpád hídig kb. 35-40 perc.
Van orvosi rendelő, tűzoltóság a közelben...
Második!
Ez a terv kb. 20 éve "él", és semmi jele, hogy valaha is lenne belőle valami!
Mellesleg - ha kicsit jobban odafigyelnél - pont, hogy elkerülné az új út a várost, sőt, elvileg a 10-es út forgalmát is elvezethetné!
Ezt akarod megvenni? Költhetsz rá másik 10 milliót, nem éri meg.
Köszönöm az eddigi válaszokat!!
Főleg a Táncsics Mihály utca érdekel. Persze tudom, hogy a település egészét érintő változások az adott utcára is hatással vannak. ezért köszönöm a válaszokat, ezek nagyon segítenek nekünk!
(Kedves Utolsó! Nem ezt a házat néztük ki magunknak, egy másik is eladó a Táncsics Mihály utcában.)
Ha valaki esetleg ebben az utcában lakik, remélem tud segíteni véleményével, tapasztalatával.
De persze minden válasznak örülök, és köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!