Budapest, Kalvaria ter milyen kornyek mostanaban? Tenyleg javul?
Figyelt kérdés
Befektetesnek talaltunk ott ingatlant, uj epitesu, nagyon kedvezo az ar. Nem allando lakohely lenne, ritkan hasznalnank a lakast, mikor epp Budapesten kell lennunk, de azert megis aggaszt a kornyek... Tenyleg rohamosan fejlodik? Az ott lakok hogy latjak ezt?2014. ápr. 17. 22:26
1/4 anonim válasza:
Rohamosan fejlődik? A panelházak a régiek, a lakók is. Bár tény, hogy a 90-es évek óta jobb a közbiztonság, de még így sem mennék éjjel a Diószeghy utcába.
2/4 anonim válasza:
én nem ott lakom, de járok arra, én nem láttam szembeötlő változást az utóbbi években. Télen egészen konszolidált, de nyáron, amikor megjön a jóidő, akkor az egész környék purdéja kinn lófrál az utcákon és az emberekt "boldogítja".
3/4 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson! Budapest egyik legrosszabb közbiztonságú utcája. Nem jó befektetés, mert nehezen tudod eladni. Ott megállt az idő sajnos.
4/4 Prágai Gábor válasza:
Ott dolgozom egy utcára. Én biztos, hogy nem vennék arra lakást. Nem ajánlom inkább óva intenék tőle mindenkit. Az ár nem véletlen alacsony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!