Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tényleg olyan borzalmas...

Tényleg olyan borzalmas mostanában a vasúti közlekedés Pécs és Budapest között?

Figyelt kérdés
Már nagyon rég utaztam, néhány éve utoljára ezen a vonalon vonattal. Tényleg ilyen kényelmetlen, gagyi, szlovák kocsik futnak? Az első osztály sem jobb?
2012. ápr. 24. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Valóban futnak szlovák kocsik is, de gagyinak és kényelmetlennek lekevésbé sem nevezném...
2012. ápr. 24. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Amúgy összesen 4 vonat van amiben a szlovák kocsik futnak a többiben a szokásos magxar kocsik mennek.

Itt van kép a szlovákok belteréről, szerintem nem vészesek:

[link]

2012. ápr. 24. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs különösebb gond a szlovák kocsikkal, sőt, szerintem tisztábbak egy kicsit a MÁV-Start kocsijainál is. (Egyébként futáskiegyenlítés miatt járnak belföldi vonatokban, ezt adják a szlovákok cserébe azért, mert a MÁV-Start kocsijai is futnak náluk - igaz, ott csak nemzetközi vonatokban.)

Amúgy mostanában tényleg borzalmas arrafelé közlekedni, mert vágányzár van (vagy már csak volt?) egy hosszabb szakaszon és több mint egy órát kellett pótlóbuszozni.

2012. ápr. 24. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Alapvetően magas a menetidő és állandóak a késések, ez a fő probléma!
2012. ápr. 25. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Gagyinak tényleg nem lehet nevezni! Egész tűrhető, tiszta, kényelmes.

Késések: Igen van sok késés mostanában: biztber. hiba, síntörés, egy-egy siklás, még több biztber. hiba, mozdony meghibásodás, és a biztber. hibákról ne is beszéljünk, pályamunkák, + a biztber. hibákkal is számolni kell :)

2012. máj. 14. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!