Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A sok embernek miért jó hogy...

A sok embernek miért jó hogy 10-12millióért vesznek egy panel lakást?

Figyelt kérdés
ennyi pénzből már szépen ellehet kezdeni építkezni. Nem jobb ha az embernek van egy biztos téglaháza ami az övé nem kell osztoznia a többi lakóval? gondolok itt a hangoskodásra , és arra hogy kevésbé nyugalmas az élet ott mint egy családi házban. valamint a panelházak statisztikai szempontból sem a legjobbak. És mi van akkor ha a felső szomszédban csőtörés van vagy egyik szomszéd felgyújtja magát a tűz pedig átterjed? na meg az egyik ismerősömtől hallottam hogy a kártevők nagyon szeretik ezeket az építményeket főleg a csótányok. na meg nyáron klíma nélkül kibirhatatlan lehet. számos ellen érv szól a panel mellet. de még is oda költöznek. miért?
2014. febr. 28. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
10-12 millióért kap egy nagyobb alapterületű panelt. 10-12 millióból nem építesz fel egy családi házat. Főleg ha még a telket is meg kell venni. Akkor miről beszélünk? Egy családi házra akinek nincs semmije, még a telket is meg kell venni, minimum kell 25 millió. Alsóhangon. Akkor aki 10-12-t tud összevakarni valahogyan az hogy építkezzen? Persze, lehet, hogy Mucsaröcsögén lehet ennyiből házat kapni, de ha az embert a munkája bizonyos helyhez köti, ahol nem lehet, akkor sokat nem tud tenni.
2014. márc. 21. 10:28
 12/13 anonim ***** válasza:
29%

14:11

Jó sok hülyeséget összeírtál a panel "előnyeiről"!

Na akkor itt van néhány cím a Gyakoriról:

Panellakásban felettünk ordítozás, bömbölő zene, buli stb. Háromnegyed 8-tól. Két kisfiam nem tud aludni. Mit csináljunk?

Mit lehet tenni velük? A felettünk lako szomszéd mindig nagyon hangos, dübörög. Amikor csak megy a lakásban direkt oda veri a lábat a talajhoz

Panelben lakok és minden zaj áthallatszik. Mindennap arra kelek/fekszek, hogy felettünk szeretkeznek. Nem bírom, a srác mindig állat módjára üvölt! Próbáltam több megoldást de nem..

Mit csinaljak ha felettünk levő szomszed bulit tart hangoskodik egesz ejjel? Nem birok aludni. Masik szomszed mar szolt nekik de ennyi nem érdekli őket

stb...stb...

2014. márc. 22. 07:45
 13/13 anonim ***** válasza:

12. Ugyan nem nekem címezted a válaszod, de azért ha megengeded reagálok.

Senki nem írta, hogy a panelnek ne lennének hátrányai, többek között a hangszigetelés valóban hátránya. Én is abban lakom. De például anyukámék a 7. kerületben egy gangos bérházban laknak, na attól én jobban szeretem a panelt, mert az hideg (mi szeretjük a meleget), sötét. Egy szó mint száz, a lényege az egésznek, hogy ennek is mint mindennek vannak előnyei és hátrányai. Ugyanúgy van hátránya a kertes háznak is és van hátránya a tégla háznak is. Azt pedig mindenki maga dönti el, hogy neki melyik elfogadható és melyik nem. Ha te nem akarsz panelba költözni, akkor nem fogsz, ennyire egyszerű a történet.

2014. márc. 22. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!