A sok embernek miért jó hogy 10-12millióért vesznek egy panel lakást?

14:11
Jó sok hülyeséget összeírtál a panel "előnyeiről"!
Na akkor itt van néhány cím a Gyakoriról:
Panellakásban felettünk ordítozás, bömbölő zene, buli stb. Háromnegyed 8-tól. Két kisfiam nem tud aludni. Mit csináljunk?
Mit lehet tenni velük? A felettünk lako szomszéd mindig nagyon hangos, dübörög. Amikor csak megy a lakásban direkt oda veri a lábat a talajhoz
Panelben lakok és minden zaj áthallatszik. Mindennap arra kelek/fekszek, hogy felettünk szeretkeznek. Nem bírom, a srác mindig állat módjára üvölt! Próbáltam több megoldást de nem..
Mit csinaljak ha felettünk levő szomszed bulit tart hangoskodik egesz ejjel? Nem birok aludni. Masik szomszed mar szolt nekik de ennyi nem érdekli őket
stb...stb...

12. Ugyan nem nekem címezted a válaszod, de azért ha megengeded reagálok.
Senki nem írta, hogy a panelnek ne lennének hátrányai, többek között a hangszigetelés valóban hátránya. Én is abban lakom. De például anyukámék a 7. kerületben egy gangos bérházban laknak, na attól én jobban szeretem a panelt, mert az hideg (mi szeretjük a meleget), sötét. Egy szó mint száz, a lényege az egésznek, hogy ennek is mint mindennek vannak előnyei és hátrányai. Ugyanúgy van hátránya a kertes háznak is és van hátránya a tégla háznak is. Azt pedig mindenki maga dönti el, hogy neki melyik elfogadható és melyik nem. Ha te nem akarsz panelba költözni, akkor nem fogsz, ennyire egyszerű a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!