Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki pesti és szeret ott...

Aki pesti és szeret ott lakni, ahol, az melyik környéken lakik?

Figyelt kérdés

(OK, kicsit furán hangzik, de így legalább viszonylag rövid és érthető, meg még kérdés is..:))

Elegem van a lakásból, ahol lakom, és nagyon szeretnék elköltözni csendesebb helyre. Itt állandóan kalapál valaki vagy döbörögteti a hangfalakat, esetleg ordibálnak -sosincs csend. Csomó embertől hallom, hogy náluk nincs ilyen probléma, tudnak pihenni, de elég távoli kerületekben laknak, én pedig a munkahelyem miatt olyat keresnék, ami nincs túl messze a 3-as metró vonalától. Lehetséges így is jó környéket és jó lakóközösséget találni, vagy már mindenképp csak kertvárosi részen?:S (2 szobásat keresnék/cserélnék) Azért ide írok, mert a hirdetésekbe nem írják bele a munkakerülő, drogos szomszédokat..

2014. febr. 23. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak nem Tahi utca? XD
2014. febr. 25. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem pont, de nem messze :) A gyerek a Madarász oviba jár :)
2014. febr. 25. 21:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Csepel, Királyerdőn lakunk. Nagyon szeretjük. Zegzugos, kis utcák, viszonylag jó méretű telkek, csend, nyugalom, mégis fél óra a Boráros tér tömegközlekedéssel.
2014. febr. 27. 14:07
 14/14 A kérdező kommentje:
De jól hangzanak!:) Remélem, sikerül még a nyár előtt elhúzni végre innét, mert akkor a legrosszabb. (Nyitva van az ablak, áthallatszik szemből pl. az ordibálás, káromkodás egész nap..:S) Már azt hittem, nekem irreálisak az elvárásaim, mert itt a házban semmi ilyesmi nincs beszabályozva, ezért pár srác a legfelső emeleten gyakran rendez bulit, akár hétköznap is, reggelig, technoval meg körfolyosón ordibáló-cigiző-rohangáló csürhével együtt..:S
2014. febr. 28. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!