Pesti otthon ingatlanirodával van valakinek tapasztalata?
A legnagyobb a DH? :D Egy magyar cégről beszélünk tehát nem éppen a legnagyobb:D
Vannak kis hazánkban olyan európai múltra visszatekintő cégek is akik talán megbízhatóbbak. Én például nem bíznám a lakásom egy olyan cégre akinek mondjuk csak magyarországi irodái vannak mert azok csak koppintások.
Én pl kiemelném a RE/MAX-ot a City cartel-t vagy éppen a Tecnocasa-t Ők tényleg nagy cégek, akik tudják a dolgukat, nem pedig mást koppintanak és a lakások helyett nem önmagukat reklámozzák
Kedves utolsó!
Én most szeretnék házat venni és örültem a hozzászólásodnak,mert ezeket az irodákat nem ismertem és gondoltam,h lehetőségek tárháza nyílik meg előttem. Hát nem. A ReMax oldalán 705 ingatlan van összesen. Egy vicc. Szóval nem kell lesajnálni a magyarokat...
csak most találtam meg ezt az oldalt és ott a fenti kérdést...
válaszom: az eredeti felállás 2013-ban amikor alakult, az akkori munkatársak, a lendület, a kolegalitás, a morál, az ügyfelekhez való hozzáállás tökéletes volt.
Ma már, csak néhány ingatlanozást imitáló egyének dolgoznak, élen a puccsista, inkorekt vezetőjükkel.
Meg kell nézni az ingatlan.comon kik dolgoznak régebb óta vagy ismerősök tapasztalatait nem feltétlenűl iroda nevéhez fűződően meghallgatni.
Tehát ajánlásból, elvégzett korrekt munkásság lapján...választani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!