Ti mit tennétek? Jó környéken lévő téglalakásban maradni, máról holnapra élni alkalmi munkákból, vagy kertes házba költözni, önellátó életmódra váltani.
Figyelt kérdés
A lakás árából bőven kijön egy ház, és a fennmaradó összegből lehetne még tartalékolni is, és elindítani az önellátás alapjait. ????????????2014. febr. 17. 16:13
1/3 anonim válasza:
Láttam már néhány ilyen esetet. A végeredmény, hogy elköltöztek a fővárostól 150-200km-re a fa$zba, aztán elfogyott a pénz mert a megvett házra költeni kellett, és most vidéken élnek máról holnapra.
2/3 A kérdező kommentje:
:( Sarokba vagyunk szorítva... :(
2014. febr. 18. 14:08
3/3 anonim válasza:
Az önellátást szerintem az válassza leginkább, akinek már van benne tapasztalata. Mert városra költözésem után egyik ismerősöm érdekelte a háztáji gazdálkodás. Meg is mutattam neki hogy kell a város széli hétvégi telkén, illetve földjén. De felesleges volt, képtelen volt arra az életre, nem azt szokta meg. Kétféle életmódot tudott elképzelni. Az egyik ha ő a szolga. A másik ha ő az elnyomó. De arra képtelen volt hogy önmagának dolgozzon. Remélem az emberek többsége azért más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!