Kertes ház vs Panel? Falu vs város?
Melyik miért?
Mi panelban lakunk,megyeszékhelyen,de gondolkozunk egy kisebb falun és kertes házban.
Milyen kertes házba érdemes menni?Nekem a kertes háznál az a félelmem hogy ott mindig elromlik valami és pénznyelő.
Vélemények?
Ami a linket illeti: szép :) Ha nincsen vizesedésveszély, akkor ez elég jó ajánlat, mi, ha úgy nézzük, sokkal rosszabbat vettünk sokkal drágábban a pusztában :D
Na ilyen esetben nem zavarna a vályog, úgyis kicsi, nem olyan nehéz kifűteni, vagy ha mégis le akarjuk szigetelni, akkor kit érdekel, hogy komplikáltabb, ha az amúgyis élhető "alap" ház ilyen olcsó. De egy normál ember nem is szigeteli le úgy a házát, mint mi. Kisebb házaknál kevesebbet is számít.
Sok ember él kisebb (akár jóval) helyen, teljesen elégedetten a méreteivel... A kis háznak vannak előnyei s nem mindannyian vágyunk térre.
Az én házam kb. 80nm-es (nem tudom pontosan és a tetőtér is bonyolít), nekem ez kicsi, de megteszi, úgyis ott van a terasz, a kert és a világ :D Nem vagyok bezárva. Van, akinek kevesebb kell, van, aki megőrülne a tetőtér 2,25-ös maximális belmagasságától... Nagyon különbözőek az emberi igények.
Valóban. De hátha hozzá lehet építeni, amúgy kisebb lakásokba is szülnek gyerekeket... Én is kisebb lakásban éltem gyerekkoromban. Ideálisnak nem ideális, de ha kevés pénz van, nem lehet annyira ugrálni.
De a linkelt ház elég érdekes, így olvasván a tavalyi felújítás nem került sokkal kevesebbe, mint amennyiért hirdetik... Padlószigetelés (nekünk az nincs, rém macerás és mindenre nem juthat pénz), egész jó nyílászárók, vezetékcsere, ez nem semmi... Vonzó kis ház.
:D kicsi a ház? A lakásunk 44nm :)
Nekünk nem kell nagy ház,föleg ha már udvar is van! És ennél akkora a telek hogy ha meggondoljuk hozzá tudunk építeni!
De ez milyen hâz?tégla? Vagy igy ránézésre nem tudjátok? A bajom az hogy 25km-es körzetben sincs semmi!Auchan,Müller,rossmann stb stb...kocsink meg (egyenlöre) nincs!
Félek nagyon nehéz lenne anélkül...
A leírásban benne van hogy vályog.
"Tető: pala
Fal: 50cm széles szilárd, száraz vályog"
Az udvar eléggé elvan hanyagolva,és ha jól látom ott az egy kukoricás = egér,patkány, és társai :)
Személy szerint nem ezt venném,ilyen árban ez nagyon sok érte.
Ilyen árban? Remek ára van, ahogy írtam, a leírt felújítások is sokba vannak...
Bizonyára baromira olcsó helyen van a ház, errefelé egy kis faluban nem kaptunk ennyiért egy rendes, közművesítetlen telket... Pedig próbáltuk nagyon.
Kérdező, azt Neked kell tudni, mennyire fontos az Auchan és társai, illetve terveztek-e autót venni. Nekünk kellett, a házhoz venni kell nagyobb dolgokat itt-ott... Egy árva 25 kilós zsák gipsszel is problémánk lenne máshogy :D De jól is jön, ha nincs tömegközlekedés. Ha bent laknánk a faluban, akkor is ritka lenne a busz, jól jön egy autó.
A linkelt ház tényleg olcsó , meg kellene nézni , kérdezősködni .Eléggé gyanús az ügy !
Miért akarják eladni ?Ha ráköltöttek kb. 3-4 milliót , akkor ha eladják akkor nullára jönnek ki , minek csinálják így ?Hány éves 30 , vagy 60?
Van alapja?Hiába néz ki jól , ha vizes , vagy statikai problémái vannak , akkor hiába szép a fal , meg új az ablak...
Meg hát 2013 - van vályog házat venni háááát....
Vannak romák a környéken ? Be tudsz járni a munkába ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!