Buda - Krisztinaváros városrészben sok a roma? Veszélyes tud lenni éjjel?
Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 20:49
1/9 anonim válasza:
Buda azért elitebb hely, mint a pesti rész... szerintem.. ha vannak is jóval kevesebben, mint máshol. Szerintem nem fertőzött..
2/9 anonim válasza:
Nincsenek cigányok, de veszélyes éjjel. Szerintem fiatal lány ne járkáljon éjjel arra /sem/ egyedül.
4/9 anonim válasza:
Én csak átutazóban járok arra. De ahogy tapasztalom a budapesti átlagpopulációnál kevesebb arra a romák száma.
5/9 anonim válasza:
Nem csak a cigókkal van a baj, megtámadhat egy hófehér bőrű ember is éjjel. Én tényleg nem ajánlom hogy járkálj éjjel egyedül.
6/9 anonim válasza:
ötös válaszoló.. persze megtámadhatja, csak annak az esélye erősen konvergál a 0 fele, míg a hiperpigmentáltak előszeretettel támadnak meg embereket, főképp lányokat éjjel... elég csak a pécsi esetekre gondolni.
7/9 Joe Makepeace válasza:
Az a XII. kerület kb. olyan, hogy hellyel közzel simán lehetne odaát Pesten is sajnos...
8/9 anonim válasza:
Sajnos nem kerület függő, és azt kell hogy mondjam, nem roma függő!Nem érdemes megkockáztatni, hogy sötétedés után egy nő egyedül közlekedjen.Még megfigyelni sem kell a napi rendszerességedet, mert olyanok is vannak, akik ad hoc jelleggel támadnak meg egyedüli embereket!Azt hiszed, hogy ha fél évig hazaértél, akkor következő hónapban is védve vagy? Tévedsz!
9/9 zolika817 válasza:
Remélem nem irok hülyeséget,... a Déli pu. és Moszkva(azaz Szél Kálmán) tér pont Krisztina-város széle, hát ott azért vannak csúnya arcok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!