Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek az Éjjel-Nappal...

Szerintetek az Éjjel-Nappal Bp. Szereplői közt mennyi cigány van?

Figyelt kérdés
Főleg a cigányok vannak oda a sorozatért, így akár a szereplők közt is lehet 1-2. Páran a hanghordozásuk alapján nekem annak tűnnek. Szerintetek ?

2013. júl. 29. 18:46
 1/9 anonim válasza:
73%
Nem láttam csak 1 percet,de le is fárasztott.
2013. júl. 29. 19:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocs nem akartalak lepontozni csak felrenyomtam.
2013. júl. 29. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Bőr szintöl függetlenül a fele, mármint ahogy mondtad hanghordozásuk alapján. Szerintem elmagyarázzák nekik mit csináljanak vagy ennyire egy sötét liberális banda.

Cigányoknak való annyira mű, ezt akarják hallani mivel ezt látják otthon is és ezen csáncsognak mint a vén asszonyok.

2013. júl. 30. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
"Páran a hanghordozásuk alapján nekem annak tűnnek" Nekem inkább az alapján amit művelnek nem mintha a magyar celebek sokkal okosabbak lennének, de azért a cigányokra nem lehet ráverni...
2013. júl. 30. 20:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez a sorozat teljesen megrendezett, tehát a viselkedésük nem számít, de nem normális amit 1-2 ember ott művel(a szerepe szerint). Azok a gyökerek,akik a történetét kitalálják.

Érdekesség képpen mondom, hogy szerintem néhány embernek olyan undorító kapaorra van, hogy csak na.

2013. júl. 30. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mivel a műsör nézői ostobák.

Politika, tudomány, történelem stb. ezek mind kilőve.

A káromkodáshoz, közösülés, meg az észjátszás... Engem az szomorít el, hogy néhány tanárom (akik tényleg műveltek) is ezt nézik.

2013. júl. 30. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten cigány, de Joeba van egy kicsi :))
2013. aug. 2. 00:39
 8/9 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy Joe-ba van cigány vonó?
2013. aug. 11. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
nemtudom de anélkül hogy cigányok lennének is megérdemlik a gázkamrát
2013. szept. 1. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!