Nyaralóra adnak a bankok lakáshitelt?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy zártkertes gazdasági ingatlanra nem, de nem tudom mi a helyzet a nyaraló minősítéssel.
Köszönöm
2013. szept. 24. 20:18
1/5 anonim válasza:
nem nagyon értek hozzá de sztem az ingatlan az ingatlan
mit érdekli a bankot h évente mennyi napot laksz benne
2/5 anonim válasza:
A bankot lehet, hogy nem, de az államilag támogatott lakáshitelnél attól még lehet hogy kiköti az állam, hogy nyaraló nem jöhet szóba.
3/5 anonim válasza:
Bankonként eltérő a hozzáállás ,valaki ad , valaki nem.
A banknak az a lényeg . hogy értékesíthető legyen , az sem mindegy hogy hol van , egy turisztikailag frekventált régióban , vagy Borsodban az Isten háta mögött...
4/5 anonim válasza:
Államilag támogatott hitelt biztos nem kaptok,de egyébként szerintem belemegy a legtöbb bank.
Viszont felmerült bennem egy kérdés.Ilyen hitelkatasztrófa után amit itt volt,miért akar még valaki hitelt felvenni?Főleg egy nyaralóra...
5/5 A kérdező kommentje:
Nem devizába gondolkodunk, csak is forint alapúban. Ahhoz, hogy egy fiatal pár elkezdje az életet támogatás nélkül sajnos hitelt kell felvenni, nem lakhatunk örökre albérletben. Nyaralóra pedig, nos az ingatlanárak nekünk magasak ott ahol lakni szeretnénk. Viszont Mi simán ellaknánk egy téliesített "nyaralónak" minősített kisházban.
2013. okt. 12. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!