Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik a "leggetósabb" része...

Melyik a "leggetósabb" része Budapestnek az alábbiak közül: Kőbánya, Csepel, Kispest, Lőrinc (Havanna-ltp) vagy Józsefváros?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre ezeken a részeken a legolcsóbb lakást venni.
2013. aug. 21. 10:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem az volna a legjobb, ha elmennél ezekre a helyekre körbenézni nappal és este is. Ennél biztosabb módszer nincs lakás (környék-) választásra.
2013. aug. 21. 11:32
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
A Mátyás téren és a Kálvária téren nem lehet elég olcsó a lakás...ha érted, mire gondolok. De még e kettő közül is a Mátyás tér a rosszabb.
2013. aug. 21. 11:33
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy cikk 2007-ből egy közismerten liberális oldalról:

[link]

Itt Hős utca, Pongrác út egyaránt említve van. Nem számít itt Nemzetvédelmi Egyetem. Mások itt a királyok.

És megnyugtatlak: 6 év alatt sokat romlott a környék.

2013. aug. 21. 12:53
 14/25 anonim ***** válasza:
55%
Mivel egyik sincs körbekerítve kerítéssel, és szabadon lehet költözni ki-be, egyiket sem őrzik fegyveresek a szökést megelőzve - tehát senki sincs rákényszerítve hogy ott lakjon - én egyiket sem nevezném gettónak. Ha azt kérdezed melyik a legszarabb környék, akkor azt mondom hogy Kőbánya.
2013. aug. 21. 22:08
 15/25 anonim ***** válasza:

Wekerle nagyrésze gyönyörű és nyugis, mióta Havannát bekamerázták, felújították, az is biztonságos, sőt vannak kiemelkedően jó lépcsőházak.

Én kispeten születtem, ott is nőttem fel, vannak jó részei.

2013. aug. 23. 15:38
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
A Hős utca tényleg szó szerint gettó. Ugyanolyan, mint az Illatos úti háztömb volt. ÉLETVESZÉLY!
2013. aug. 24. 14:05
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

ha élni akarsz, akkor a Hősbe még séta jelleggel se tedd be a lábad. kocsival már jártam arra, szerencse, h nem volt trafi, mert zúztunk mint az állat. sztem ha lassabban megyünk, a verdát kilopják alólunk.

8ban max a körút, és az azon belüli rész vállalható.

Csepelen vannak kifejezetten igényes részek, bár a szt. imrén sok cigány mászkál.

Kispest még jónak mondható, a Havanna állítólag sokat fejlődött az utóbbi időben.

a fenti 3 környéken tanultam vezetni, szóval gyalogosan nincs tapasztalatom, de fílingre egyik sem olyan rossz.

bár mivel én budai lokálpatrióta vagyok, így nem költöznék a Duna másik felére.

2013. aug. 25. 00:48
 18/25 anonim válasza:
József város ez egyértelmű!
2013. aug. 28. 15:14
 19/25 anonim válasza:
Én csepeli vagyok és a Szent Imre tér jó környék a rendőrség is ott van viszont attól északra és keltere elég gettós de még ott is túl lehet élni.
2013. aug. 30. 14:50
 20/25 anonim ***** válasza:

Nos, akkor vegyük sorra a fent említett kerületeket!

VIII. kerület, Józsefváros:

A Nagykörúton belül eső városrésze (Palotanegyed) kifejezetten jónak számít, mint ahogyan azt a neve is mutatja. Arrafelé viszonylag drágák az ingatlanok éppen ezért, valamint a tömegközlekedés is jó.

A Nagykörúton kívül eső városrészek viszont a Tisztviselőtelepen kívül rossznak számítanak, én személy szerint nem szívesen járkálok arrafelé (pl. az Orczy téren).

X. kerület, Kőbánya:

Hatalmas kerület, így változatos az összkép. A kerület előnye, hogy sok a kertvárosi rész, mégis közel fekszik a belvároshoz (mindkét metró érinti).

Szerény véleményem szerint a X. kerületben Felsőrákos, Kőbánya-Kertváros, Ligettelek, Óhegy és Újhegy jónak számítanak, míg Gyárdűlő és Laposdűlő (a Hős utca is itt van) kevésbé jónak. Ha ezeket a környékeket elkerülöd, akkor Kőbánya szerintem nem rossz hely.

XVIII. kerület, Pestszentlőrinc-Pestszentimre:

Abszolút jó helynek számít, kivéve a Havanna lakótelep. Valóban nagyon olcsó, de megvan az oka, hogy miért. Nem ajánlom a környéket, még úgy sem, hogy a rendszerváltás óta nagyon sokat fejlődött.

A kerület egyetlen hátránya, hogy messze van a belsőbb területektől.

XIX. kerület, Kispest:

Kispestet is jó helynek tartom, a Wekerletelep egyenesen kellemes, s nem is számít olcsónak. Egyedül a Határ út és Kőbánya-Kispest környéke számít gázosnak, a lakótelep is viszonylag élhető.

XXI. kerület, Csepel:

Szintén nagy kerületről van szó, így változatos. A lakótelepek kevésbé élhetőek, de a kertvárosok közül sok nagyon jónak számít. Kissé elszigetelt kerület, ez kinek előny, kinek hátrány.

2013. okt. 2. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!