Melyik a "leggetósabb" része Budapestnek az alábbiak közül: Kőbánya, Csepel, Kispest, Lőrinc (Havanna-ltp) vagy Józsefváros?
3-as vagyok.
Amit biztosan tudok: Hős utcától visítva menekülni, Wekerlének örülni. A Józsefváros körúton belüli része valamelyest jobb (biztonságosabb), de én biztosan nem költöznék egy ilyen bérházas környékre. Szűk, levegőtlen, sötét, dohos.
De ha személyesen elnézel ezekre a helyekre, szerintem te is nagy eséllyel le tudod mérni, hogy akarsz-e ott lakni. Én biztosan így tennék.
Egyébként van egy másik buktató is. Beköltözöl egy jó környéken lévő társasházba, és utána derül ki, hogy hülye a lakóközösség. Mi meg ajánlhatunk itt a neten bármit.
Én ezek közül Kispestre költöznék.
A megjelölt csepeli környéket viszont nem ismerem.
Józsefvárosnak is vannak jobb részei, de tény, hogy vannak olyan gettós környékek, ahová jóérzésű ember a lábát nem teszi be.
A többiben az előttem szólónak igaza van, túl nagy terület Csepel, Kőbánya, Kispest és Lőrinc is ahhoz, hogy egy szóval jellemezzük. Mindnek van jó és rosszabb része is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!