A VIII. kerületi Karácsony Sándor utca és környéke biztonságos? A tervek szerint néhány hét múlva költöznék fel Pestre, és ott találtam albit.
Hát, ha min 120 kg-s, tömör izom vagy, és legalább országos bajnok egy harcművészetben, akkor talán nincs mitől félned:)
A poént félretéve, fogalmam sincs. De nyócker azért nem tartozik a legbiztonságosabb kerületek közé. Persze, egyes részei.
Az már nem olyan vészes, közel van a Klinikákhoz, sok orvostanhallgató lakik a környéken :)Én lejjebb laktam a Corvin mozi mellett, mondjuk kétszer betört a lakásba a kisebbség, de még akkor is jobb, mint a gettó. A Karácsony S. környéke nagyon veszett.
Arabokat egyébként sokat láttam arra, de azok nem foglalkoznak velünk.
az se egy rózsadomb, de ki lehet bírni. azért ha tudsz, nézz másik lakhely után, mert hosszú távon nem egy élmény.
kicsit kihalt az a környék éjjel, ráadásul régen a Ludovika téren voltak "dolgozó nők" is, nem tudom, h most vannak-e...
inkább kicsit beljebb költözz, valami forgalmasabb, jobban megközelíthető részre. ott csak a metró jár, igaz elég sűrűn, de ha az ledöglik, akkor várhatod a pótlót amire nem férsz fel, vagy egy romantikus séta keretében kutyagolhatsz a körútra.
Nézelődj a Blaha környékén. Nem drágább, de jobb a közlekedése, és a biztonsága is.
Itt lakom 24éve, tudom mit beszélek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!