Milyen a Leányka úti lakótelep Budafokon?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 17:38
1/3 .figo. válasza:
Olyan mint a többi ltp. Pontosan mire is vagy kíváncsi? Fiatalok bandáznak ,minden a közelben( orvosi rendelő, iskola, piac,stb) Volt már szerencsém ott lakni de nem a hellyel volt a baj....
2/3 A kérdező kommentje:
Érdekelne, hogy milyen a lakóközösség, vannak-e ott kisebbségiek, milyen a közlekedés, éjszaka biztonságos-e,
illetve van-e valamilyen oka annak, hogy kifejezetten olcsóak a panelok ott, megéri-e odaköltözni.
2013. aug. 8. 15:45
3/3 .figo. válasza:
Kisebbség mindenhol van! aki azt mondja nincs az hazudik.
közlekedés nem rossz de kicsit kötött mert minden a Móricz Zs. körtér felé megy illetve van közvetlen busz a bosnyák térig is , közösség nem rossz talán a fiatalok egy kicsit elfajzottabbak mint máshol(én is fiatal vagyok úgy mondom ezt). Ezektől függetlenül Én visszamennék lakni persze ha mondjuk egy újpesti panelhoz lépest nagy az árbeli eltérés. mert ha belefér akkor én bizony újpestre költöznék! De mondhatok én akármit is , ez a Te döntésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!