Budafok - Leányka úti lakótelep vagy Újpest-Központ? Ti hol vásárolnátok inkább lakást?
Figyelt kérdés
Aki a két kerület valamelyikében él, meg tudná mondani, milyen ott élni? Mennyire sok a nem idén barnult? A kettő közül melyik a jobb választás? Miért?2013. aug. 6. 13:13
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mik az irányadó szempontok. Ha teszem azt a Deák környékén dolgozol, akkor Budafok annyira nem jó választás.
2/8 A kérdező kommentje:
A munkahely helye nem szempont, mert változhat az évek során. De a jó közlekedés szempont.
2013. aug. 6. 18:32
3/8 anonim válasza:
Akkor az Újpest-Központot érdemesebb választani.
4/8 anonim válasza:
Én Újpesten lakok, a központnál, de lakik rokonunk a Leányka utcai lakótelepen is, szóval ismerem mindkét környéket.
Újpesten..hát vannak érdekes arcok 1-2 a központi metrómegállónál, de még sosem kötöttek belém, elvannak egymással...
Ezzel szemben Budafokon már több a zűrösebb alak.
5/8 anonim válasza:
Szerintem mára ez a helyzet megfordult!
6/8 anonim válasza:
Mára tényleg megfordult (bár szerintem régen se pont így volt), Újpesten nagyon sok a rossz arc, napközben és reggel is, éjjel szerencsére még nem jártam arra. Ezzel szemben Budafokon a leánykán inkább csak 'suhancok' vannak, de ez is max estefele, rengetegszer jártam arra este és Újpesten sokkal jobban féltem. Közlekedésből amúgy Újpest jobb, de emberekből semmiképpen sem.
7/8 anonim válasza:
2022 van, buda konkrét bármelyik része biztonságosabb már mint pest. Ahogy átmegyek bármelyik hídon azonnal előkerülnek az őslakos, izlandi bálnavadászok.
8/8 anonim válasza:
Budafok mára nagyon nyugis hely lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!