Albérlet keresésnél, ha találtam egy jó lakást, ami két személyes, de nincs ismerősöm aki szintén albérletet keres, hogy oldhatnám meg, hogy legyen egy lakótársam?
75.000 Ft.-ba kerül egy havi bérlés+rezsi, két szobás, de nem tudok ismerőst beszervezni, hogy találjak még egy embert?
18/L
Írjál közösségi oldalakra, ahol sok az egyetemista, esetleg a felvin is hirdetheted, hogy lakótársat keresel!
A főbérlő nem segít ebben?
Nem beszéltem a főbérlővel, csak elméleti síkon keresgéltem, ha esetleg felvesznek, és nem tudom hogy megy ez. Lehet olyat, hogy egyedül bérelek egy szobát akkor is ha nincs társam a másik szobába? Mert azt hittem, vagyis úgy gondolom hogy akkor nekem kell fizetni mindent, nem? :)
Nem értek én ehhez :(
Főbérlő függő. Valaki kiadja a lakást és nem érdekli, hogy hányan fognak ott lakni, a lényeg, hogy tudja kik azok és a kezében legyen minden hónapban a bérleti díj, megfelelően fizessék a rezsit, stb.
A másik típusnál, általában egyetemistáknak úgy szokták meghírdetni a lakást, hogy pl. ilyen és ilyen lakás négy fő részére kiadó. Ilyenkor nem feltétlenül kell, hogy a 4 fő egy társaságból jöjjön össze. Sok olyan hirdetést is találni, hogy 2 ember mellé keresnek harmadikat.
Igazából nagyon sok variáció van, így nehéz erre válaszolni. A hirdetéstől is függ, illetve attól is hogy a főbérlő magára vállalja-e második fő keresését avagy sem. Egyáltalán kiadná e több egyetemista számára.
Szia!
Budapesten van az albérlet?
Ha igen akkor a 75ooo rezsivel jó ár egy két szobás lakásért. :)
Mondjuk függ attól is hogy milyen környéken van,hanyadik kerületben...
Gondolom továbbtanulsz,először költözz egyedül utána esetleg valamelyik osztálytársad majd hozzád költözhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!