Budapest, VIII. kerület Füvészkert, Kálvária utca milyen környék?
Hááát, én a Kálvária tér környékén lakok fél éve.
Nem a legkulturáltabb az az utca (sem), de vannak sokkal rosszabbak is (Magdolna, Karácsony Sándor, Lujza, Diószegi).
Engem még nem ért különösebb atrocitás (1-2 beszóláson kívül - bár tegyük hozzá, hogy srác vagyok)
Összességében szerintem messze nem olyan rossz a helyzet, mint a híre ennek a környéknek, nem egy leányálom, de meg lehet szokni. Az biztos, hogy nem az utcára járás és a parkban ücsörgés lesz a legkedveltebb hobbid.
Én nagyon rossz környéknek tartom, talán a legrosszabbnak. Egy utcányira laktam, a Tömő utcában, 2 rablógyilkosság történt a lépcsőházunkban, sajnos minket is kiraboltak, mikor pont a lány lakótársam volt otthon, nem sokon múlott, hogy nem esett baja. Az volt a szerencséje, hogy szót fogadott. A 28-as villamosról nem is beszélve, kétszer is meggondolom, hogy felszálljak-e.
Vannak sokkal normálisabb környékek hasonló áron, szerintem nem éri meg kockáztatni, nem éreznétek jól magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!