Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 80 millióért érdemes panellaká...

80 millióért érdemes panellakást venni?

Figyelt kérdés
Vagy inkább valami rosszabb helyen új építésűt?

tegnapelőtt 21:56
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

10# Köszönöm a jótanácsot, nagy szerencse ez, hogy most jókedvedben találtalak. :D De bármennyire is jókedvedben voltál és adtál egy orbitális jótanácsot nem akarok románia mellett házat venni mert nem nyerészkedni akarok, hanem lakni és nem a román határ mellett hanem Budapesten. Mellesleg már voltak híradások erről, hogy máris izonyatosan megdrágultak románia schengeni csatlakozása miatt a román határ menti falvakban a házak, tehát már nem olcsók azok sem, szóval lekéstél a jótanácsoddal.

Azzal meg egyáltalán nem tudok mit kezdeni, hogy akkor kell venni amikor olcsó és akkor eladni amikor drága. Budapesten mikor volt legutoljára olcsó az ingatlan és szerinted mikor lesz ismét? Szerinted várjak még 5-10 évet amikor lesz egy komolyabb recesszió és nem emelkednek tovább az árak, és akkor vegyek,, adig meg had inflálódjon a pénzem? Szerinted akkor mennyi lesz egy most 80 milliós lakás ára? Mellesleg mit gondolsz miből van pénzem venni egy másik lakást? Részben megtakarításból, de nagyobbrészben pedig abból, hogy eladom a meglévőt, tehát a semmire való jónatácsod fele teljesül.

tegnapelőtt 23:45
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
Inkább egy kisebb családi ház Pest megyében a fővároson kívül.
tegnap 02:58
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Agglomerációban építkeztem egy lakás árából.

Nem bántam meg, de ez én vagyok, te meg te.

Néhány tény:

1,5x akkora, mint a lakás lett volna.

Csak füvet termesztek, ami heti fél-1 óra kertészkedést jelent.

Csend van, nyitott ablaknál lehet aludni.

Nem ikerházas övezet, így a szomszédokat igen ritkán hallani, de csak az udvaron.

Biztosan tisztább a levegő.

A gyerek magától eljátszik az udvaron, nem kell szobrozni mellette a játszótéren.

50000 ftos medence szintén jól leköti.

Bármikor lehet sütögetni az udvaron.

2 Autó a városban is lett volna.

Az én esetemben gyorsabban beérek dolgozni, mint korábban a város egyik feléből az ipari parkba.

Erre felé jó a buszközlekedés, teljesen természetes, hogy általános iskolások kb 3.tól teljesen önállóan mennek suliba

Hátrányok is akadnak:

Kb 1,5x az üzemanyag költség.

Nincs "semmi" a közelbe, mindenhez kocsiba kell pattani.

Edzéshez kocsit kell használni, de busszal is megoldható lenne.

tegnap 04:18
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Testvéremék 2 éve adták el a panelt, de megbánták! Én sem gondoltam volna.

Veresegyházán vettek házat, 1,5 óra bejutni reggel a munkahelyre kocsival. A vonaton meg annyian vannak, hogy végig állni kell.

Nyáron zajosak a szomszédok, valamelyik mindig flexel, fűrészel, kalapál, kocsit brummogtat, télen pedig sokan fával fűtenek, állandóan füst van.

Két autót kell nekik tartani és napi szinten kell vele futkosni, gyerekek bejárása, bevásárlás, orvos, bármi más csak azzal megoldott. A régi újpesti lakásukban ezekhez 10 perc sétára voltak.

tegnap 10:58
 15/25 anonim ***** válasza:
24%
#14 Xddddddddddddddddd
tegnap 11:15
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, be lehet szopni rendesen az agglomerációval, de erre lenne a környezet tanulmány, amit mindenkinek saját magának kell elvégeznie, azon a környéken ahova költözni szeretne.

Nekem is elment pár nap szabim, sokat autóztam/-tunk oda-vissza csúcsforgalomban, csak tesztelés céljából, de hamar megtaláltam a számomra/-unkra optimális településeket. Kb egy tanknyi dieselbe került, ami ~55 liter. Cserébe 3 éve már jól érezük magunkat vidéken, és még sokáig igy is fog maradni valószínűleg. 20-25 perc alatt érünk be dolgozni kocsival, házi orvos, bolt, kocsma, fogorvos 2 perc, ovi 5 perc gyalog. Egészség központ, úszoda, konditerem, benzinkút ~5 perc kocsival. Bevásárló központok 18-22 km között, időben 15-25 perc.

Nagyon nem mindegy hol van az a falu.

13 voltam.

tegnap 11:45
 17/25 anonim ***** válasza:
32%
#16 Azt hittem 14.
tegnap 12:32
 18/25 anonim ***** válasza:
58%
Egy 0-val kevesebb lenne a reális ára ezeknek...
tegnap 17:09
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
11: Kicsit vagányabb lennél, megcsinálnád, amit a 10. mond és kivárnál 3 évet ezzel a projekttel.
tegnap 17:31
 20/25 anonim ***** válasza:
10: De amúgy mi ebben a logika? Ha úgyis megnyílt a határ, akkor minek vennének Magyarországon ingatlant?
tegnap 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!