Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten miért ilyen kevés...

Budapesten miért ilyen kevés ingatlan van eladásra kínálva?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kitaláltam, hogy elköltöznék, és a környéken ahol nézegettem (II, III, XII, XIII kerület) rengeteg eladó ingatlan volt. Aztán jegeltem az egészet, most újra belevágnék, de alig találok eladásra kínált ingatlant. Ez amiatt lehet, hogy mindenki kivár, tudván, hogy jön a szakmunkáshitel, meg a nyugdíjmegtakarításokat is "belehet építeni az árba"?
jan. 18. 23:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező milyen lakást keresel és mennyit szánsz rá?
jan. 22. 20:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Annyit szánok rá, amennyiért az enyémet el tudom adni (ingatlanos nélkül, azt a sarcot megspórolnám magamnak) de amíg nem látom, hogy az enyémhez hasonló lakások mennyiért kerülnek meghirdetésre, addig én is inkább kivárok :)
jan. 22. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Sokan kivárnak most... több hirdetés is eltűnt. Beszéltem ingatlanossal, az a helyzet, hogy nem akarják sokan mégsem most eladni az ingatlanukat, mert mire végbemegy az adásvételi, mondjuk hitellel 60 napra irják meg, arra tavaszra lehet, hogy lesz egy 10 %-os áremelkedés és már hátrányos pozícióba kerülnek, mert "olcsón" adták el az ingatlanukat...
jan. 23. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!