1/6 anonim válasza:
Miert van szigeteles a mennyezeten? Annyira hangos a felso szomszed?
2/6 anonim válasza:
Elképzelhető. Bár a felső szomszéd zaja ellen alulról szigetelni semmit nem ér, pénzkidobás. A hírdető cég pedig nem egy korrekt cég, alaposan nézz szét, mielőtt döntesz.
3/6 anonim válasza:
Eléggé le van lakva és tízemeletesben van, ami rengeteg lakót jelent. Ahhoz képest drága.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm befektetésként szeretném a lakást kiadásra egyébként azt nem írtam
ma 12:31
5/6 anonim válasza:
Gondolom már végignézted a hasonló árú lakásokat Szegeden. A lelakottól nagyon messze áll a lakás, nem is értem a #3-ast. Hol él, melyik országban, mert ez egy átlagostól jobb állapotú lakás ma Magyarországon. Ha nincs tele kisebbséggel az épület, vagy nem munkásszállónak kiadottak az egész lápcsőházban a lakások, nincs csótány vagy ágyi poloska, és a lakás jogi háttere rendezett, vagy adásvételkor simán rendezhető, nincs drogos vagy alkesz melletted, nem eladósodott a társasház akkor érdemes megfontolni. A szegedi panelek áraihoz tudsz viszonyítani. Hasonló méretű mennyibe kerülne egy másik épületben?
6/6 anonim válasza:
Milyen szigetelésre gondoltatok? Arra a 2mm-es díszlapra amit felragasztottak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!