Szeretném megvásárolni a szomszédos, elhagyatott ingatlant (üres telket). Letöltöttem az ingatlan tulajdoni lapját, amin a tulajdonosnak csak a neve és a születéskori neve szerepel; több infó nincs. Hogyan azonosítható, kereshető meg a tulajdonos?
Figyelt kérdés
A tulajdoni lapon még az alábbiak "találhatók":
a. neve: - - -
cím: -
(A születési dátum sor feltüntetve sincs.)
ma 00:01
1/4 anonim válasza:
Ez nehéz ügy, hiszen ha nincsenek szerződéseik akkor még ezeken keresztül sem tudod őket megtalálni egy szolgáltatónál sem. Esetleg az önkormányzatnál lehet próbálkozni.
A szomszéd utcánkban is van egy félig felépített ház amit több, mint 10 éve hagytak félbe. Kész vannak a falak, tető, a nyílászárók fent vannak, a kerítés nagyrészt kész, de azóta áll. Egy barátunk megpróbálta megtalálni őket mert gondoltak rá hogy megveszik, de nem sikerült.
3/4 anonim válasza:
Éppen tegnap beugrott valakinek a neve, akivel 40 évvel ezelőtt találkoztam -egy tv-műsorban volt egy hasonló nevű. Rákerestem, sajnos pár éve meghalt.
4/4 anonim válasza:
jelentsd be hogy nem fizetik a kötelező szemétdíjat. Nekem így került elő a szomszéd telek tulajdonosa. 20 éve volt már az övé a telek, és senki se ismerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!