Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lehet úgy is ingatlant venni,...

Lehet úgy is ingatlant venni, hogy írok egy levelet egy látszólag elhagyott kuka-ház tulajdonosának?

Figyelt kérdés
Nézegetjük a telkeket, de ami szimpatikus, nincs közművesítve, így merült fel, hogy esetleg egy két pusztulat ház tulajdonosára írunk, nem akarják-e eladni. Működhet ez?

okt. 27. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Hogyan deríted ki hol lakik a "pusztulat ház" tulaja?

Ha pusztulat ház, akkor nem jár oda nézni a postát. Ha valami átlagos neve van, keresheted facebookon...

Amúgy meg az ilyen nincs rászorulva a pénzre, azért is hagyja lepusztulni a házat, és nem foglalkozik az eladással. Nem fogja neked szarèrt húgyért odaadni. Ne reménykedj benne :)

okt. 27. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Próba-szerencse.
okt. 27. 18:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szarért húgyért érdekel, hanem egyáltalán hogy eladja. Feltételezem nem a pusztulat házban lakik mert ablak nincs, redőny leszakadva. De köszi az építő hozzászólást.
okt. 27. 18:40
 4/7 Telelő Teve ***** válasza:
79%
Igen, le tudod kérdezni a telek tulajdoni lapját. De ne lepődj meg, ha azért pusztulat, mert 18 tulajdoni részre van osztva és mindegyiket meg kell keresni.
okt. 27. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen, lehet próbálkozni. Ahogy a 4-es írja tulajdoni lapot kell beszerezni, azon ott van a lakcím, oda címezd a levelet. Nekem telefonszámot is sikerült szereznem, hetekig gondolkodott hogy eladja-e, végül nem adta el...
okt. 27. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze,lehet. Van aki tétovázik,nem foglalkozik vele,nincs ideje utánajárni. Rákérdezel udvariasan,nincs ezzel baj. Nekünk éveken keresztül féligkész volt a házunk. Nagyon jó helyen. Sokan megkerestek. Végül eladtuk (igaz,nem spontán érdeklődésre),de alapul tudtam venni hogy forgalomképes. Senkire nem haragudtam a kérdésért.
okt. 27. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet.

Egyszer késő este becsengetett hozzánk egy pali, hogy elkérte a tulajdoni lapot és nem eladó e a telkünk.

Köpni nyelni nem tudtam.

Szóval igen, levelet írjál...

okt. 27. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!