Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A négy milliós munkáshitelből...

A négy milliós munkáshitelből hogyan oldanád meg az önálló lakhatást? Egy főre. Igényeim, tudjak tisztálkodni, fűteni. Nem kell nagy épület. Ezen felül,i hitel nem játszik.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%

Nem venném fel.

Kimennek külföldre ahol adnak szállást is, és tepernek 1000-rel hogy tudjak félretenni.

tegnapelőtt 11:57
 2/15 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy. De nem ez volt a kérdés.
tegnapelőtt 12:00
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
Bérelnék belőle 4-5 évig szobát és dolgoznék. 5 év alatt már össze lehet szedni az önerőt.
tegnapelőtt 12:02
 4/15 mindentudó99 ***** válasza:
78%
4 Milla sokmindenre vagy semmire nem elég. Annyiból vehetsz egy házat. Ami lehet jó de nincs ott munka. Vagy munka akad de össze akar dőlni. De ezeket biztosan te is tudod. Tehát a válasz lehet ennyiért házat venni.b
tegnapelőtt 12:05
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezt csak a féleszű fidesz gondolja igy .
tegnapelőtt 12:42
 6/15 anonim ***** válasza:
61%

Kifizetném belőle az egyéb költségeket (illeték, ügyvéd stb) és a megtakarításomból vennék házat.

Egyébként ennyiből nem fogsz tudni lakást venni vagy csak nagyon lepukkantat, ami 10 éven belül rádszakad és olyan helyen van, ahol nincs munka.

Ha ennyiből kellene megoldani a lakhatást, akkor bérelnék ebből 3-4 éven keresztül.

tegnapelőtt 12:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem a lepontozást, tekintve, hogy én magam ezt tettem. Szobát béreltem, spóroltam, próbáltam előrelépni a munkában és így lett 5-6 év alatt önerőm saját lakásra. Ha most kezdeném csak ugyanezt tudnám csinálni, és nem mindegy az a +4 millió amiből 3-4-5 évig el lehet lakni, addig meg félre tenni amennyit tudunk.
tegnapelőtt 13:36
 8/15 anonim ***** válasza:
24%
Azt a munkashitelnek nevezett parasztvakitast alapbol nem veszi fel ertelmes ember.
tegnapelőtt 13:36
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, nem ez a 4 millió fogja megoldani az életedet ez segítség ahhoz hogy el tudj indulni.

Sokan azért kénytelenek otthon maradni a szülőkkel mert nem tudják egy bérlakáshoz a kauciót letenni, nincs előre 3 havi bérleti díj a kezükben, hogy 2 havi kauciót és 1 hónapot előre kifizessenek. Ugyanígy a jobb munkahelyhez sokaknak elég lenne ha tudnának venni egy használt autót és máris könnyebben mennének pár 10km-rel messzebbre is dolgozni. Sok településről nagyon nehézkes a bejárás és emiatt inkább beérik a rosszabb munkalehetőséggel vagy nem is találnak munkát.

Ennyire elég ez a pénz, vehetsz egy régi kocsit, ki tudod fizetni ennek költségeit, üzemben tudod tartani és akár egyedül akár másokkal el tudsz otthonról költözni máshová ha szeretnél. Onnantól már a fizetésedet kell használnod és abból törleszted ezt a hitelt.

Eddig ez a segítség nem volt, most meg már van. Mellé jön, hogy 25 éves kor alatt SZJA-t sem kell fizetned, 15%-kal több marad a zsebedben a keresetedből mint másoknak. Ez a 15% pont fedezi ennek a hitelnek a törlesztését egyenlőre.

tegnapelőtt 13:45
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

5 millióért árulom a külterületi zártkertemet.

Van rajta egy présház,pince, kút.

4 milliós munkás hitelhez tegyél még hozzá egy kicsit és a tiéd

tegnapelőtt 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!