Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki 1-2 éve árulja az ingatlan...

Aki 1-2 éve árulja az ingatlant, de azert most emel, mert ez a divat, az nem akarja eladni valójában?

Figyelt kérdés

Aki tényleg elakarja adni, az eladja. Megy lejjebb az ár folyamatosan...

De rengeteg ilyen ingatlant látok, ami nem megy el 70 millióért, ezért most mát 80. :D

Gondolom 2 lakást akarnak venni belőle... de azért legyünk már racionálisak

tegnapelőtt 19:20
1 2
 1/15 Telelő Teve ***** válasza:
28%
Prostihoz sem mégy úgy alkudozni, hogy "Te figyelj, már fél órája itt állsz és nem jött egy kuncsaft sem, nem pippantanál le mégis fele annyiért? Ha valóban dolgozni akarsz akkor úgyis lentebb mégy az árban."
tegnapelőtt 19:30
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem feltétlenül akarja eladni az ingatlanát, de ha van valaki, aki megadja a kívánt összeget, akkor eladja.
tegnapelőtt 19:33
 3/15 mindentudó99 ***** válasza:
86%
Százszor kitárgyalt téma. Nem sürgős pénzhez jutni. Ha sokért elmegy jó ha még megmarad az se baj.
tegnapelőtt 19:35
 4/15 anonim ***** válasza:

Ez egy trükk is lehet

Ha 80-ert megveszi valaki akkor jó, de ha alkud belőle akkor is eladná, csak próbálkozik minél többért eladni úgy mint az emberek 99%a bármilyèt.

tegnapelőtt 19:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem, itt is ez a divat miközben a jó áru házak pár hónap után elkelnek. Olyan is hirdet túlárazva aki magas hitelt fizet vagy ott sem lakik, de kellene neki a pénz.
tegnap 09:49
 6/15 A kérdező kommentje:
Felétek van kínálat? Nálunk ugyanazok vannak fent szerintem kb fel-egy éve. Kevés a mozgás... Alig van új eladó ház. Értem, hogy varjak az allampapir lejartat, de meddig?
tegnap 09:59
 7/15 anonim ***** válasza:
1800 fős falu (Wikipedia) ennyien biztos nem laknak itt max. 1200-an. 15-20at hirdetnek, ebből 5-öt évek óta, a többit is több hónapja. Az enyémet 5 hónap 1200+ hirdetésmegtekintés és 11 házbemutató után adtam el, kb. 10%-al a többi hasonló ház hirdetési ára alatt. Szerintem itt 5-10-15 ház cserélhet gazdát évente.
tegnap 13:33
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

De el akarja, csak nem sürgős neki.

Minek adná olcsóbban, ha kivárhatja a jó árat?

tegnap 21:36
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
6: Ez az állampapír is egy akkora misztikum, hogy majd onnan 100 milliók fognak , de könyörgöm, egy 10 milliós kamathoz (ami áremelkedést láttam november óta) is kb 100 millió megtakarítás kell, hogy annyi kamatot kapj rá. Kinek van ennyi pénze ? Ha meg van, már vett volna ingatlant. Nekem 10 millió forintom van bent, arra kapok kb 1.5 milliót, abból fogok 80 milliós házat venni hirtelen ?
tegnap 23:19
 10/15 anonim ***** válasza:
#9: Nem csak kp-s vásárlókat jelenthet ám az államapapíros felszabadulópénzek megjelenése az ingatlanpiacon, valamint nem csak a kamatot fogja az ingatlanpiacra terelni a befektető, hanem a tőkét is
ma 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!