Kiknek építik ezt a sok, százmilliós házakat?
Az hagyján győri vagyok Szent István úton láttam egy hirdetést,hogy
újépítésű lakások már 92 milliót forinttól elérhetőek
92 millió forint a legolcsóbb,és a hirdetés nem írta,de gyanítom ,hogy még csak nem is kulcsra kész állapotúak.
Nem normálisak
1+
4! De azt csináltam amit példaként hoztál, csak nem 50-50 hanem 45-55%ban, szóval arányaiban még több is volt a hitelem.
Nem tudom ki, hogy van vele, de, ha már építek egy házat, nem akarok évente elköltözni. Ha viszont mégis, akkor meg el lehet adni.
Megjegyezték az albérletet is, ez esetben akkor egy 100 milliós ház bérleti díját kell viszonyítani a a 100 milliós ház lakáshiteléhez.
Mi a jobb?
1. 25 hitel fizetése után van egy saját házad
2. 25 albérlet fizetése után nincs házad
A fix hitel pedig 10 év múlva is annyi lesz, mint most. Az albérlet mennyi lesz ugyanott 10 év múlva?
6 értelek, teljes mértékben, de pl vehetne mindenki eggyel kisebb házat, mármint olcsóbb házat és akkor nem venne fel annyi hitelt.
Ismerősömnél is nézzük, hogy tyűha szép nagy új ház, aztán rögtön mesélte is hogy amennyire tehette behitelezte magát és az asszonykát, lesz ami lesz alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!