Némileg elbaszott ötlet volt mikor bevezették, mert valahogy gátat is kellett volna szabni az árak elszállásának, és azt nem csak az szívja meg aki ingatlant akar venni, hanem az is aki csak felújítani szeretné a mostanit.Ezek a támogatások nagyrészt a vállalkozók, és tűzépesek stb zsebébe mennek, tehát adtak is valamit meg nem is,akinél meg nem jön össze a vállalt gyerek, az belefeketedik a hitelbe.
ma 11:24
3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj azt látom mindig kimentik őket meg tologatják a kamattoppokat is, a forint meg úgy elinflálódott, hogy inkább csak jól jártak a nagy hiteleikkel.. aki meg gondolkodott az megszívta…
ma 11:33
4/11 anonim válasza:
Nagyjából az a véleményem, hogy Magyarországon rendkívül sok az életre alkalmatlan ember, akinek lövése nincs semmiről.
Ezzel nem lehet mit kezdeni, mert ha adnak támogatást, az a baj.
Ha nem adnak, az a baj. Ha van kamatstop, az is baj, ha megszűntetik, az is baj.
Nagyjából erről van szó. Aki még képben van a dologgal, házat/lakást vett.
ma 11:46
5/11 anonim válasza:
Csok huszárok,semmire nem tartom őket
ma 12:07
6/11 anonim válasza:
Őszinte leszek én úgy örököltem lakást,a nagyszülői örökségét,a lakást kaptam meg, a szüleimtől.
A saját kis megtakarításomból pedig felújítattam.
Szóval én ebben a témában kívülálló vagyok, úgymond a pálya széléről nézem már évek óta ezt a vitát.
Csak annyit tudok hozzátenni,ha nem lenne ez a lakás,az örökség amit kaptam,nem tudtam volna lakást venni.
És akkor én is nagyon haragudnék rájuk,akik részesültek ilyen támogatásokban
ma 12:13
7/11 anonim válasza:
De miért kell azokra haragudni, akik kapják, miért nem arra, aki osztogatja?
ma 13:15
8/11 A kérdező kommentje:
Én mind a kettőre mérges vagyok. Emiatt nekem meg marad az albérlet
ma 13:27
9/11 anonim válasza:
Én max amiatt lennék mérges,hogy esetleg túl alacsony a fizetésem. Valószínűleg váltanék és nem szórnám el a pénzt. Albérletből is van olcsóbb, lehet szobát is bérelni. Spórolnék önerőre 2-3évig ,aztán egyből lenne hitelképesség. Nem kell nagyon rástresszelni,meg másokat hibáztatni.
ma 15:33
10/11 anonim válasza:
Az a véleményem róla, hogy sok irigy ember van, volt, lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!