Ha birtokbavételkor vannak dolgok, amik sérültek, és adásvételikor nem így volt ez, mit lehet tenni? Pl. Kicuccoláskor tönkretette az eladó a lépcsőkorlátot a bútorokkal.
Figyelt kérdés
dec. 11. 08:31
1/8 anonim válasza:
Lehet hogy nem is az eladó tette tönkre, hanem a bútorszállítók, költöztetők. Nálam legalábbis voltak ilyen emberkék, nem én vittem a szekrénysort.
2/8 A kérdező kommentje:
Attól még én nem romosan szeretném megkapni, mert nem olyan volt megnézéskor.
dec. 11. 08:47
3/8 anonim válasza:
Romosan? Kidöntötték a falakat meg leverték a csempét/vakolatot?
4/8 A kérdező kommentje:
Csak kötekedni tudsz? A kérdésre válaszolj inkább!
dec. 11. 08:56
5/8 anonim válasza:
Oké, akkor a kérdésre válaszolok. Hívsz egy szakit és megcsináltatod azt a nyamvadt lépcsőkorlátot.
6/8 anonim válasza:
Elhiheted, hogy nem direkt csinálta, szóval kár a hisztiért, és ha majd te költözöl be, akkor ugyanúgy ti sem fogjátok megúszni, hogy valamiben ne tegyetek kárt. Ez ilyen, és mindig benne van a pakliban, kénytelen van benyelni, és megjavítani. Vagy most pereskedsz érte?
8/8 anonim válasza:
Ha csak fatapasszal vagy glettel megoldható a javítás, mert lekarcolták, akkor nem rugóznék rajta, házilag kijavítanám. Ha kidöntötte, eltörte a korlátot, tehát tényleg feltűnő és/vagy veszélyes, és szakembert kellene hívni, akkor jelezd felé, remélhetőleg meg tudtok egyezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!