Fel éve meghirdetett ingatlant megszabad venni? (Pécs)
Meg kell nézni. Pécs melyik részén? Keleten mondjuk nem vennék. :D
Mi pl. anno egy olyan házat vettünk, ami a netes képek alapján nem volt valami bejövős. Egyszerűen nem. De mivel nem volt alapból olyan sok kecsegtető ingatlan a neten, élőben még is megnéztük, és igazából éreztük, hogy ez az ami kell nekünk. Elég sokat rá kellett költeni, mert egy 50 éves, felújítatlan emeletes ház volt, szóval lehet ez se volt imponáló sokaknak, de az évek során felújítottuk, és tök jó helyen van, jó környék, és amúgy statikailag sincs semmi baja a háznak, és biztos vagyok benne, hogy ha egyszer arra kerülne a sor, nem maradna a nyakunkon.
Mecseken van, így gondolom ertekallo. Kelet felé én se nézelődök.
Nincs pörgés? Mondjuk én is látom a sok learazottat. Ennek sajnos meg nem ment lefelé az ára. :D
Az ingatlan eladást két megközelítéssel lehet elkezdeni, ha nem vagyok időkényszerben, akkor meghírdetem az általam megfelelőnek vélt áron és akár évekig tarthatom, mert nem sürgős és hátha egyszer befut az "én" vevőm. A másik, ha időkényszerben vagyok, akkor elindulok felülről és feszes ütemben csükkenettem az árat, hogy elérjem azt az árszintet, amire már ugranak a vevőjelöltek.
A fél év az szerintem nem sok, de valószínűleg ez az ingatlan nem érte el azt a küszöböt, amit a vevőjelöltek megfizettek volna. Érdemes személyesen kipuhatolni, hogy az eladó melyik csoportba tartozik. Ha az utóbbiba, akkor érdemes kicsit várni rá. Ha az előbbibe, akkor meg kell neki mondani, hogy te mennyit tudsz rászánni és akkor meglátod, hogy reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!