Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Fel éve meghirdetett ingatlant...

Fel éve meghirdetett ingatlant megszabad venni? (Pécs)

Figyelt kérdés
Vagy ha esetleg elajarjuk 1x adni, tuti rajtunk marad...?

tegnap 20:37
A kérdező szavazást indított:
Igen, nem erről fugg
Nen, semmiképp nem venném meg
16 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én aok netes cikkel ellentétben ( amik vagy igazak vagy nem ) egyáltalán nem latok nagy pörgést az ingatlan piacon pedig epitoiparban dolgozom. Nem olyan a helyzet mint 5 éve. Lehet, hogy kicsit magas az ár akkor simán lehet, hogy fel éve nem vittek el. De itt akkor netán lehet esely árat lefelé tornázni , alkudni. Azzan vagy bejon vagy nem.
tegnap 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell nézni. Pécs melyik részén? Keleten mondjuk nem vennék. :D

Mi pl. anno egy olyan házat vettünk, ami a netes képek alapján nem volt valami bejövős. Egyszerűen nem. De mivel nem volt alapból olyan sok kecsegtető ingatlan a neten, élőben még is megnéztük, és igazából éreztük, hogy ez az ami kell nekünk. Elég sokat rá kellett költeni, mert egy 50 éves, felújítatlan emeletes ház volt, szóval lehet ez se volt imponáló sokaknak, de az évek során felújítottuk, és tök jó helyen van, jó környék, és amúgy statikailag sincs semmi baja a háznak, és biztos vagyok benne, hogy ha egyszer arra kerülne a sor, nem maradna a nyakunkon.

tegnap 21:32
 3/9 A kérdező kommentje:

Mecseken van, így gondolom ertekallo. Kelet felé én se nézelődök.

Nincs pörgés? Mondjuk én is látom a sok learazottat. Ennek sajnos meg nem ment lefelé az ára. :D

tegnap 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, hogy nem csökkentett az áron még nem kizart, hogy alku nem fér bele. Mert ha állításod szerint fel éve hirdeti jó helyen akkor azért én próbát tennék ilyen téren. Persze ez ez vagyok
ma 06:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez èn vagyok *
ma 06:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdés miért nincs eladva fél éve. Lehet azért is, mert irreális áron hirdeti, ennyiért nem kell senkinek, ettől még az ingatlan és a környék is jó.
ma 06:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy ház ha fél éve a piacon van, az egyáltalán nem sok idő manapság.
ma 08:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Alkura bíztatnak sokan. Lehetséges pont ez az oka annak, hogy még nem adta el, mert nem sürgős számára az eladás és nem enged az árból, eddig meg csak olyan találta meg, aki alkudni akart. Ilyen előfordul.
ma 08:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Oke, szuper köszi. Szerintem megprobalom. Amúgy a mecsek tényleg ertekallo? Vannak arrafelé villák, de az időjárás miatt nem biztos, hogy sokan szívesen mennenek oda. (?)
ma 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!